Nyheter

NCC asfalterer i Hallingdal

Allerede uke 29 forventer NCC Industry at den mobile asfaltfabrikken på Torpo vil stå klar til produksjon. I tillegg til å utføre asfaltoppdragene for Statens Vegvesen, jobber NCC nå med å fylle ordreboka med asfaltoppdrag for både næringsliv og privatpersoner.

Stor satsning på asfaltmarkedet i Oslo-regionen

NCC Industry vil i begynnelsen av august starte opp asfaltproduksjon fra den nye asfaltfabrikken på Steinskogen i Bærum. Fabrikken blir det største asfaltfabrikken NCC har i Norge og den første fabrikken som tar i bruk trepellets som fyringskilde.

Gravefri rørfornying med stor dimensjon

En rørdiameter på hele 800 mm er sjeldent for NCC Infrastructures No Dig avdeling, som for kort tid siden renoverte to stykk av Oslos overvanns traséer med strømpeforing.

Milepæl for NCC i Eysturoytunnelen på Færøyene

Mandag ettermiddag skjøt NCC gjennomslagssalven i Eysturoytunnelens løp mot Rokin på Færøyene. Nå gjenstår 295 meter med tunneldriving før hovedgjennomslag på den 11 km undersjøiske Eysturoytunnelen.

Trepleiere med krystallklare sikkerhetsrutiner

God og presis sikkerhetsadferd er avgjørende for å unngå ulykker, understreker NCCs trepleiere i Område Oslo som under HMS-uken trener på redning av kollega ned fra et av Vigelandsparkens større almetrær.

Ricoh flytter til Valle Wood

Ricoh Norge AS velger Valle Wood når virksomheten skal inn i nye lokaler i september. Teknologileverandøren flytter inn i kontorbygget, som er Norges største næringsbygg i massivtre.

Vestfoldkommuner samlet til fagdag om asfalt hos NCC

NCC inviterte alle kommunene i Vestfold til fagdag på asfaltlaboratoriet i Lier og Lierskogen asfaltverk, for å markere starten på 2. driftsår innenfor VOIS-avtalen.

Lyngården klar til bruk

Fredag overtok KLP Eiendom Lyngården på Moholt i Trondheim. Vi i NCC er stolte av jobben vi har gjort og bygget vi nå har overlevert.

JDE flytter til Valle Wood

Jacobs Douwe Egberts (JDE Coffee) velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler til sin virksomhet. Til sommeren flytter JDE Coffee inn i kontorbygget som er bygget i massivtre. I Norge er JDE kjent med bl.a. merkevaren Friele.

Rent vann er ingen selvfølge

I dag er det Verdens vanndag. For de fleste av oss i Norge er reint drikkevann en selvfølge, men det er det ikke. Det dukker stadig opp eksempler på at vannkvaliteten ikke holder mål. Fornyelse av ledningsnettet er ofte avgjørende, og her finnes det gode løsninger.

NCC legger Green Asphalt ved TINEs nye meieri i Bergen

NCC Green Asphalt, gjenbruk av asfalt og eget miljøregnskap for hele asfaltleveransen gjorde at NCC fikk asfalteringsoppdraget ved det som skal bli Nordens mest effektive, fremtidsrettede og lønnsomme meieri.

Forbedrer Osloøyenes publikumstilbud

Med minimert miljøfotavtrykk oppgraderer NCC infrastruktur for forbedret forsyning av drikkevann, avløp og elektrisitet på Hovedøya og byøyer i Oslo foran årets besøkssesong.

NorgesTaxi flytter til Valle Wood

NorgesTaxi velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler og flytter inn i kontorbygget i massivtre tidlig på høsten.

NCC signerer asfaltkontrakter med Vegvesenet

For noen uker siden ble det klart at NCC lå an til å få mer enn 385.000 tonn asfalt for Statens Vegvesen i første runde av anbudsåpningene. Nå signeres kontraktene.

Viktig storsatsing for NCC Building

Nylig meldte NCC at Utlendingsdirektoratet UDI kommer inn som stor leietaker i Valle View-prosjektet og del 2 av NCCs satsing på Valle igangsettes. Prosjektet på om lag 22 000 kvadratmeter gir NCC Building et betydelig byggeprosjekt i Oslo som skaper medvind.

Stamina Helse velger Valle Wood

Stamina Helse gikk for Valle Wood når de skulle velge nye lokaler til sin virksomhet. Stamina flytter inn i kontorbygget bygget i massivtre til sommeren.

NCC tester førerløse asfaltutleggere på nye E18

NCC er godt i gang med å legge 300.000 tonn asfalt på nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand.