Nyheter

NCC Industry satser på nytt i Rogaland

Asle Tjøtta er nylig ansatt som ny Distriktssjef/ Site manager i NCC Industry. Tjøtta kommer fra Bryne Fotballklubb der han har jobbet som daglig leder de fem siste årene.

Lærlingene er fremtidens grunnfjell i NCC

Nylig gjennomførte NCC en samling for alle lærlingene i selskapet. Morgendagens yrkesarbeidere er dagens ungdommer. Derfor satser NCC stort på å rekruttere og utvikle ungdommer gjennom et godt lærlingeløp. Vår HR-sjef har blogget om samlingen.

Bygger Bybanen i Bergen 3D-modellbasert

Digitaliserte byggeplasser blir stadig mer vanlig i anleggsbransjen. Ved NCCs to pågående prosjekter for Bybanen Utbygging i Bergen er tradisjonelle byggtegninger byttet ut med digitale 3D-modeller.

NCC prøvekjører framtiden

I 2025 skal alle bygg- og anleggsplasser i Oslo kommune være utslippsfrie. Dette krever en omlegging av blant annet maskinpark som vi kjenner den i dag. I to uker før jul har NCC Område Oslo lånt en lastebil som går på biogass for å teste morgendagens kjøretøy.

NCC klar for en ny sesong med snøsmelting i Oslo

FILM: Tirsdag ble snøsmelteanlegget NCC SnowClean, på lekteren S/S Terje, slept på plass ved Akershuskaia i Oslo havn.  Dette blir niende vinter NCC smelter og renser snøen fra Oslo-gatene.

Nettverksbygging med ung@ncc

BLOGG: I NCC ønsker vi å gi en best mulig start på arbeidskarrieren for nyansatte nyutdannede. Vi tror at et godt nettverk av kollegaer i samme situasjon kan gi trygghet og samtidig bidra til å sikre en positiv arbeidshverdag i NCC. Christina Johansen, ansvarlig for Employer branding i NCC i Norge, blogger om nettverket Ung@NCC.

Høy aktivitet i Åkebergveien

Prosjektet med å oppgradere Åkebergveien med sykkeltilrettelegging og rehabilitering av vannrør er godt i gang. NCC har jobbet med prosjektet i litt over ett år allerede, og enda gjenstår det rundt 6 måneder med arbeid.

Fullt hus i Valle Wood

Kontorbygget Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivtre og sto ferdig sommeren 2019. Nå er bygget fullt utleid.

Sissel Planting ny HMS-sjef

Sissel Planting er ansatt som ny HMS-sjef i NCC Industry

Markus Stellander ansatt som Head of Operations i NCC Building

Markus Stellander er på plass som Head of Operations Østlandet i NCC Building Norway.

Jentenettverk i NCC Industry

Denne uken ble det arrangert jentenettverk i regi av NCC Industry. Det ble en dag med fokus på mangfold og erfaringsutveksling i en mannsdominert bransje.

Omvisning på Skien og Hedrum Pukkverk

NCC inviterte denne uken til omvisning på det nye vindsikteanlegget i Skien og vaskeanlegget på Hedrum. Representanter fra kommunen, samt nye og gamle kunder ble invitert til en gjennomgang av vindsikteanlegget. Hovedattraksjonen var maskinsanden, en ny type miljøbesparende sand som NCC henter ut fra både vaskeanlegg og vindsikt.

Med fagbrev i asfaltfaget i hånda!

Etter at Aleksander Mogen (20 år) besto fagprøven i asfalt, har NCC Industry nok en fagarbeider langs veien. -Det styrker vår kompetanse at flere tar fagprøven, og vi jobber for å være en god og trygg arbeidsplass for både våre lærlinger og fagarbeidere, sier HR-sjef i Industry, Tove Hernes.

Rune Wiig ansatt som Head of Sales & Market i NCC Building

NCC Building Norge styrker fokuset på salg og marked og har ansatt Rune Wiig som Head of Sales and Market.

Bestått fagbrev i Asfaltfaget med vekt på laboratoriedrift

Espen Åshammer kan nå skilte med fagbrev i asfaltfaget, et etterlengtet kompetansebevis som vitner om god erfaring med laboratoriearbeid og bred asfaltkunnskap.

Markerte byggestart for sikkerhetsbygget i Trondheim

Mandag 30. september ble det markert oppstart for byggingen av St. Olavs hospital sitt nye sikkerhetsbygg på Østmarka i Trondheim.

Valle Wood finalist i Arkitekturprisen 2019

Kontorbygget Valle Wood er valgt ut som finalist til Arkitekturprisen 2019. Prisen ble delt ut på Arkitekturdagen 27. september.

Starter bygging av ny undersjøisk tunnel på Færøyene

NCC har innledet andre fase i Færøyene-entreprisen: Byggingen av den 10,5 km lange, undersjøiske Sandoyartunnelen. Dermed har NCC to undersjøiske tunneler i produksjon på Færøyene.

Fra lærling til formann

På et stort anleggsområde for ny gravlund ved Charlottenlund i Trondheim, er NCC Industry godt i gang med å asfaltere driftsveier og andre områder der kjøretøy skal ferdes. Formannen på asfaltlaget som er i sving her, Alexandre Iradukunda, har en historie litt utenom det vanlige.

NCC asfalterer i Hallingdal

Allerede uke 29 forventer NCC Industry at den mobile asfaltfabrikken på Torpo vil stå klar til produksjon. I tillegg til å utføre asfaltoppdragene for Statens Vegvesen, jobber NCC nå med å fylle ordreboka med asfaltoppdrag for både næringsliv og privatpersoner.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group