Nyheter

Jentenettverk i NCC Industry

Denne uken ble det arrangert jentenettverk i regi av NCC Industry. Det ble en dag med fokus på mangfold og erfaringsutveksling i en mannsdominert bransje.

Omvisning på Skien og Hedrum Pukkverk

NCC inviterte denne uken til omvisning på det nye vindsikteanlegget i Skien og vaskeanlegget på Hedrum. Representanter fra kommunen, samt nye og gamle kunder ble invitert til en gjennomgang av vindsikteanlegget. Hovedattraksjonen var maskinsanden, en ny type miljøbesparende sand som NCC henter ut fra både vaskeanlegg og vindsikt.

Med fagbrev i asfaltfaget i hånda!

Etter at Aleksander Mogen (20 år) besto fagprøven i asfalt, har NCC Industry nok en fagarbeider langs veien. -Det styrker vår kompetanse at flere tar fagprøven, og vi jobber for å være en god og trygg arbeidsplass for både våre lærlinger og fagarbeidere, sier HR-sjef i Industry, Tove Hernes.

Rune Wiig ansatt som Head of Sales & Market i NCC Building

NCC Building Norge styrker fokuset på salg og marked og har ansatt Rune Wiig som Head of Sales and Market.

Bestått fagbrev i Asfaltfaget med vekt på laboratoriedrift

Espen Åshammer kan nå skilte med fagbrev i asfaltfaget, et etterlengtet kompetansebevis som vitner om god erfaring med laboratoriearbeid og bred asfaltkunnskap.

Markerte byggestart for sikkerhetsbygget i Trondheim

Mandag 30. september ble det markert oppstart for byggingen av St. Olavs hospital sitt nye sikkerhetsbygg på Østmarka i Trondheim.

Valle Wood finalist i Arkitekturprisen 2019

Kontorbygget Valle Wood er valgt ut som finalist til Arkitekturprisen 2019. Prisen ble delt ut på Arkitekturdagen 27. september.

Starter bygging av ny undersjøisk tunnel på Færøyene

NCC har innledet andre fase i Færøyene-entreprisen: Byggingen av den 10,5 km lange, undersjøiske Sandoyartunnelen. Dermed har NCC to undersjøiske tunneler i produksjon på Færøyene.

Fra lærling til formann

På et stort anleggsområde for ny gravlund ved Charlottenlund i Trondheim, er NCC Industry godt i gang med å asfaltere driftsveier og andre områder der kjøretøy skal ferdes. Formannen på asfaltlaget som er i sving her, Alexandre Iradukunda, har en historie litt utenom det vanlige.

NCC asfalterer i Hallingdal

Allerede uke 29 forventer NCC Industry at den mobile asfaltfabrikken på Torpo vil stå klar til produksjon. I tillegg til å utføre asfaltoppdragene for Statens Vegvesen, jobber NCC nå med å fylle ordreboka med asfaltoppdrag for både næringsliv og privatpersoner.

Stor satsning på asfaltmarkedet i Oslo-regionen

NCC Industry vil i begynnelsen av august starte opp asfaltproduksjon fra den nye asfaltfabrikken på Steinskogen i Bærum. Fabrikken blir det største asfaltfabrikken NCC har i Norge og den første fabrikken som tar i bruk trepellets som fyringskilde.

Gravefri rørfornying med stor dimensjon

En rørdiameter på hele 800 mm er sjeldent for NCC Infrastructures No Dig avdeling, som for kort tid siden renoverte to stykk av Oslos overvanns traséer med strømpeforing.

Milepæl for NCC i Eysturoytunnelen på Færøyene

Mandag ettermiddag skjøt NCC gjennomslagssalven i Eysturoytunnelens løp mot Rokin på Færøyene. Nå gjenstår 295 meter med tunneldriving før hovedgjennomslag på den 11 km undersjøiske Eysturoytunnelen.

Trepleiere med krystallklare sikkerhetsrutiner

God og presis sikkerhetsadferd er avgjørende for å unngå ulykker, understreker NCCs trepleiere i Område Oslo som under HMS-uken trener på redning av kollega ned fra et av Vigelandsparkens større almetrær.

Ricoh flytter til Valle Wood

Ricoh Norge AS velger Valle Wood når virksomheten skal inn i nye lokaler i september. Teknologileverandøren flytter inn i kontorbygget, som er Norges største næringsbygg i massivtre.

Vestfoldkommuner samlet til fagdag om asfalt hos NCC

NCC inviterte alle kommunene i Vestfold til fagdag på asfaltlaboratoriet i Lier og Lierskogen asfaltverk, for å markere starten på 2. driftsår innenfor VOIS-avtalen.

Lyngården klar til bruk

Fredag overtok KLP Eiendom Lyngården på Moholt i Trondheim. Vi i NCC er stolte av jobben vi har gjort og bygget vi nå har overlevert.

JDE flytter til Valle Wood

Jacobs Douwe Egberts (JDE Coffee) velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler til sin virksomhet. Til sommeren flytter JDE Coffee inn i kontorbygget som er bygget i massivtre. I Norge er JDE kjent med bl.a. merkevaren Friele.

Rent vann er ingen selvfølge

I dag er det Verdens vanndag. For de fleste av oss i Norge er reint drikkevann en selvfølge, men det er det ikke. Det dukker stadig opp eksempler på at vannkvaliteten ikke holder mål. Fornyelse av ledningsnettet er ofte avgjørende, og her finnes det gode løsninger.

NCC legger Green Asphalt ved TINEs nye meieri i Bergen

NCC Green Asphalt, gjenbruk av asfalt og eget miljøregnskap for hele asfaltleveransen gjorde at NCC fikk asfalteringsoppdraget ved det som skal bli Nordens mest effektive, fremtidsrettede og lønnsomme meieri.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group