Ledige stillinger

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med å utvikle fremtidens beste og mest bærekraftige løsninger. Her finner du alle ledige stillinger på NCC akkurat nå.

Det er nå 9 ledige stillinger i NCC i Norge

Formann og Operatør

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. NCC Industry er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt, og har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Prosjektleder

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

Financial Controller

NCC Property Development legger hovedvekt på bærekraftige kontor-, handels- og logistikkeiendommer med attraktiv beliggenhet, og kjennetegnes av en grundig forståelse av spesifikke kundebehov.

Asfaltarbeider

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i to sektorer, Steinmaterialer og Asfalt, og har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

HMS-sjef

NCC Building utvikler, bygger og rehabiliterer bærekraftige kontorer, badeanlegg, barnehager, skoler og sykehus, idrettshaller m.m for både offentlige og private kunder. Vi fokuserer på utvikling i tidligfase sammen med oppdragsgiver.

Product Specialist, Lab

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Asfaltarbeidere

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.  NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Operatør pukkverk

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.

Operation Manager

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i to sektorer: Steinmaterialer og Asfalt.  NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.