Ledige stillinger

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med på å utvikle fremtidens beste, bærekraftige løsninger.

Anleggsarbeidere

NCC Road Service er landsdekkende og leverer produkter og tjenester innen drift og vedlikehold i Norge. Vi påtar oss oppdrag og entrepriser som bl.a. omfatter drift og vedlikehold av vegnett, parkanlegg, bruer og plasser.

Projektchef Framtidens Sjukhus

Avdelning Västmanland/Sörmland som ingår i NCC Building, har idag närmare 230 anställda och är mitt inne i en spännande tillväxtfas. Vi har framförallt fått till uppdrag att bygga framtidens sjukhus i Eskilstuna, och söker nu en Projektchef som vill vara med att utveckla det nya sjukhuset.

Operatører

Numedalskontrakten utføres på oppdrag for Statens vegvesen. Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsanvar for noen av oppgavene, på fylkesveier og fylkes gang-/ og sykkevelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Hol, Nore og Uvdal, Rollag, Flesberg, Sigdal, Modum og Øvre Eiker kommuner i perioden 2018-2026.

Datasamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Datasamordnare till en mångsidig roll där personen är navet i projektet för all informationsstyrning och digital samverkan.

Maskinførere og Rørleggere

Maskinentreprenør Carl C. Fon AS er et selskap med ca. 150 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr.

Asfaltarbeidere

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Inspektør/Formann

NCC Roads Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og skjøtsel av uteomhusarealer. Driftskontrakten i Orkdal omfatter drift og vedlikehold av riks- og fylkesveier i kommunene Agdenes, Meldal, Orkdal og Skaun samt deler av Hemne og Melhus i Sør-Trøndelag.

Logistikansvarig Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Logistikchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ett flertal personer med olika kompetenser för våra projektorganisationer.

Kvalité och Miljösamordnare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en KMA för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Blockchef Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Blockchef för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.