Ledige stillinger

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med på å utvikle fremtidens beste, bærekraftige løsninger.

Boreriggførere

Hercules er en enhet i NCC Industry AS og er en av Nordens ledende aktører innen fundamenteringsarbeid. Hercules har sin kjernevirksomhet innen spunt- og pelearbeider i infrastrukturprosjekter, samt industri og bolig.

Trä och betongarbetare till Västra Götaland/Norra Halland

Rollen hos oss                                                                                                          Som trä och betongarbetare kommer du att ingå i vår Anläggningsgrupp och jobba med allt inom stora och små anläggningsjobb.

Maskinsjef

Vil du være med og legge grunnlaget for fremtidens samfunn? I Hercules rigger vi oss for nye spennende prosjekter, og søker etter maskinsjef med ansvar for Hercules maskinavdeling! MASKINSJEF Hercules befinner seg i en spennende utviklingsfase og vokser med markedet.

Operatør lossing/lasting

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Operatør

NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ett flertal personer med olika kompetenser för våra projektorganisationer.

Mätningstekniker Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu flera mätningstekniker såväl juniora som seniora.

Kvalitets- och utvecklingsansvarig till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitets och utvecklingsansvarig för vår projektorganisation Korsvägen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Kvalitetssamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitetssamordnare för vår projektorganisation Centralen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Riskhanteringsansvarig Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Riskhanteringsansvarig för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Site Manager

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet over hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Operatører

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Prosjekteringsleder

Prosjekteringsleder til NCC Building Norge Oslo/Østlandet Ønsker du å jobbe i et spennende team med prosjekteringsledere og være del av et dynamisk nettverk? Vi i NCC har organisert oss for fremtiden! Som prosjekteringsleder hos oss inngår du i vår nasjonale avdeling med ca.

Verksmaskinist - asfaltverk Tullinge/Riksten

Rollen hos ossI rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden februari tom december, resterande tid ägnas åt underhåll.

Operatør

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Prosjektleder og anleggsleder

På grunn av økende arbeidsmengde, søker å knytte til oss erfarne og dyktige prosjektledere og anleggsledere. Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC.

Servicemedarbeider Verksted

Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr.

Verksmaskinist - Asfaltverk Norrköping

Rollen hos ossI rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll.