Ledige stillinger

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med på å utvikle fremtidens beste, bærekraftige løsninger.

Financial Controller

Til å bistå NCC Norge AS søker vi en dyktig: FINANCIAL CONTROLLER Din rolle: Som Financial Controller i NCC Norge AS får du en aktiv og viktig rolle med en unik mulighet til å bidra med din erfaring og kunnskap innen regnskap.

Mätningstekniker Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu flera mätningstekniker såväl juniora som seniora.

Prosjektleder

NCC Road Services har sin kjernevirksomhet inne veiservice, drift og skjøtsel av utenomhusarealer. NCC Road Services ligger ann til å få driftskontrakten for SVV på Ringerike og søker derfor etter en erfaren: PROSJEKTLEDERSom prosjektleder vil du være ansvarlig for gjennomføring av entrepriser og egenproduksjon, samt inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter i samarbeid med distriktssjef.

Operatør asfaltverk

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Operatør

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Arbeidsleder og Formann

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Driftsleder

NCC Profilbetong glidestøper midtdelere, siderekkverk, kantstein og banketter og opererer over hele Norge og Norden. Vi søker nå etter: DRIFTSLEDER PROFILBETONG Som driftsleder vil du være ansvarlig for en effektiv og lønnsom drift, med høyt fokus på sikkerhet og kvalitet i arbeidet.

Asfaltarbeidere

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Maskinførere og Rørleggere

Maskinentreprenør Carl C. Fon AS er et selskap med ca. 150 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr.

Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ett flertal personer med olika kompetenser för våra projektorganisationer.