Ledige stillinger

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med å utvikle fremtidens beste og mest bærekraftige løsninger. Her finner du alle ledige stillinger på NCC akkurat nå.

Det er nå 7 ledige stillinger i NCC i Norge

Asfaltarbeidere til team

NCC Industry Asfalt er en av Norges største asfaltentreprenører og har produksjon i både stasjonære og mobile verk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, fordelt på statlige og kommunale veier så vel som entreprenører og det private markedet.

NCC is hiring an experienced IT Competence Manager

The I&T department within DOS at NCC is an important part in our on-going digital transformation, and we are now expanding our Nordic team looking for an experienced IT Competence Manager to be responsible for the “Development competence area”.

Risk Manager - NCC Building Nordics

We are looking for a diligent Risk Manager to analyze and manage risk management issues for Building Nordics. Risk Management is an extremely central task in connection with all projects (being in tender-, design- or construction phase) within Building Nordics reduce and control risks and liabilities.

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet 2021

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer.

Nyutdannet 2021, NCC i Norge

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer.

Arbeidsledere

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.

Kvalitetsleder, Sektor Asfalt

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. NCC Industry har virksomhet i hele landet, og er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk.