Ledige stillinger

Vi søker alltid medarbeidere som vil være med på å utvikle fremtidens beste, bærekraftige løsninger.

Arbetsledare Mark Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Arbetsledare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

IT Application Specialist

Operations Development & IT (ODIT) er en nordisk organisasjon med ca. 110 ansatte i fire land under felles ledelse. Vårt fokus er å levere verdi til NCC gjennom IT-tjenester av høy kvalitet, bidra med innovasjon samt være pådriver av digital transformasjon.

Lønningsansvarlig

NCC er ett Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 55 milliarder og over 17.800 ansatte i 2017. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Stikningsingeniør/geomatiker

På grunn av økende arbeidsmengde, søker å knytte til oss en erfaren og dyktig stikningsingeniør/geomatiker. Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et selskap med ca.

Prosjektingeniør

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter.

Kvalitets- och utvecklingsansvarig till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitets och utvecklingsansvarig för vår projektorganisation Korsvägen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Kvalitetssamordnare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kvalitetssamordnare för vår projektorganisation Centralen, ett tekniskt och logistiskt komplext infrastrukturprojekt mitt i centrala Göteborg, med högt ställda krav och förväntningar på utförandet från såväl entreprenör som beställare och allmänhet.

Anleggsleder

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Avdeling Water & Environment/No Dig er i dag spesialisert på gravefrie løsninger og metoder for rørfornyelse, med avdelinger i Norge, Sverige og Danmark.

Anleggsledere

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter.

Lærlingplass i NCC

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer.

Kontraktsingenjör

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Kontraktsingenjör till vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel.

Mark- och anläggningsarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken – några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu flera Mark- och Anläggningsarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen.