Dette er NCC

I NCC kan vi tilby en variert arbeidsdag med unike prosjekter og spennende utfordringer. Du ønskes velkommen til en bedriftskultur som bygger på solide verdier og en sterk lagånd. Hos oss finnes alle muligheter for deg å skape din egen karriere og velge nye og interessante veier.

André the Explorer

Bli med komikeren André Wickström mens han utforsker kulturen i selskapet vårt.

Les mer om vårt nettverk ung@ncc

ung@ncc er et nettverk for nyutdannede sivilingeniører, ingeniører og andre nyutdannede som har sin første jobb i NCC. Nettverket er ment å bidra til en positiv og god start på arbeidsforholdet, og er en viktig del av vår onboardingsprosess. ung@ncc består av to fysiske samlinger med 1-2 dagers varighet over ca. 12 måneder. Det overordnende fokuset er å bli bedre kjent med NCC samt å bygge interne relasjoner med likesinnede.  

ung@ncc er en viktig del i arbeidet med kunnskaps- og delingskulturen hos oss. NCC er en kunnskapsbedrift, og nettverksbygging er et viktig tiltak for å fremme kunnskapsdeling og samhandling på tvers av selskapet som får frem det beste i våre medarbeidere. På denne måten finner vi nye smarte løsninger, bygger hverandre opp og spiller hverandre gode.

Les mer om ung@ncc i bloggen vår

André the Explorer: We build together

Hva er nøkkelen til suksess når folk med svært forskjellige jobber bygger noe sammen? Bli med komiker André Wickström når han finner ut av det.

André the Explorer: Passion for construction

Hva er det som gjør at så mange er begeistret for å jobbe med byggeprosjekter? bli med komiker André Wickström når han undersøker hvorfor.