NCC hjelper deg med asfaltering

Asfalt til alle bruksområder

NCC leverer asfaltprodukter som passer for alle typer gater og veier, fra de minste gangveier og opp til motorveier. Vi påtar oss store og små utleggingsoppdrag og asfalterer småveier, gangveier, p-plasser, samt større veier med stor belastning.

Våre fagfolk hjelper deg med asfalt

Vi leverer både standard asfaltkvaliteter og egne spesialprodukter for ulike formål. Våre fagfolk hjelper deg med å finne fram til riktig asfalt for det aktuelle bruksområdet.

NCC er Nordens største aktør innen asfalt og steinmaterialer. NCC er også en av landets ledende leverandør av asfaltprodukter og utfører alle typer asfaltoppdrag.

I Norge proudserer NCC flere millioner tonn asfalt i året, i en rekke forskjellige kvaliteter og med egenskaper for ethvert bruksområde. Vi har over 600 medarbeider innen asfalt i Norge. 

NCC utfører alt fra mindre asfaltreparasjoner til større infrastrukturarbeider både for offentlige og private oppdragsgivere, samt privatpersoner. 

NCC har spesialistene og produktene du trenger!

 
NCC hjelper deg med asfaltering
NCC hjelper deg med asfaltering

NCC leverer asfaltprodukter som passer for alle typer gater og veier, fra de minste og opp til motorveier. Vi påtar oss store og små utleggingsoppdrag og asfalterer småveier, gangveier, p-plasser, logistikksenter, samt større veier med stor belastning.

NCC microteam er spesialister på mindre asfalteringsjobber
Spesialister på mindre asfalteringsjobber

NCC Microteam utfører alt av mindre vedlikehold og reparasjonsarbeider innen asfalt - raskt, profesjonelt og til faste priser.

NCC produserer asfalt i en rekke forskjellige kvaliteter og ulike egenskaper
Asfaltproduksjon

NCC produserer asfalt i en rekke forskjellige kvaliteter og ulike egenskaper. Produktene egner seg til alt fra gårdsplasser og sykkelstier til motorveier og flyplasser.

Binab spesialdekker brukes der det er ekstra krav til vanntette dekker, slitesterke dekker og farget asfalt
Spesialasfalt

NCC bruker Binab til spesialasfalt til blant annet parkeringsanlegg og bruer.

Last ned vår asfaltbrosjyre. Her finner du informasjon om alle asfalttypene vi tilbyr.

Jonas Beckmann NCC Industry Asfalt
Jonas Beckmann

Sales and Market Manager, NCC Industry