Nyheter

Åpnet klatretårnet i Trondheim

Nylig kunne klatreparken Grip klatring Sluppen åpne dørene etter ombyggingen og utvidelsen med en ny tauhall og klatretårn. Et av Norges største og mest komplette klatresenter står nå klare til å ta imot klatrere på alle ferdighetsnivåer.

NCCs kommentar til forslaget til statsbudsjett for 2023

Den uoversiktlig og volatile markedssituasjon gir behov for så høy grad av forutsigbarhet og kontinuitet som mulig. Forslaget til statsbudsjett for 2023 er på forventet nivå i forhold til de signalene som var gitt.

Skibrua i Granåsen støpt på 20 timer

Forrige uke ble overbygningen på skibrua i Granåsen Idrettspark i Trondheim støpt – en jobb som pågikk 20 timer i strekk.

NCC lanserer nettbutikk for salg av steinmaterialer med hjemlevering

NCC Steinmaterialer retter seg mot privatmarkedet når de nå har lansert en web-butikk for salg av steinprodukter som grus, sand og jord.

Rustes for fremtidens helsetjeneste

Å rehabilitere et bygg er mer komplekst enn nybygg, og med krav til erfaring både fra optimalisering av byggeløsninger og gjenbruk. NCCs pågående ombygging av Halden helsehus skal gi et bygg solid rustet for fremtidens helsetjeneste.

Bygger Granåsen idrettspark med spesialkompetanse

Å bygge hoppbakker og skiarena gjøres ikke hvert år hverken i Norge eller utland. NCC har derfor satt sammen omhyggelig utvalgte UE-er og spesialister som sikrer kvalitet hele veien når Trondheims hovedarena for vinteridrett nå oppgraderes.

Stanser toget og anleggsmaskinene overtar

Mens Gardermobanen stanses denne uken utføres komplekse arbeider under høyt tidspress av NCC, Bane NOR og Baneservice gjennom Eidsvoll. Her er det ingen «plan B», men omhyggelig minuttplanlegging som gjelder.

NCCs kommentar til Statsbudsjett 2022

Solberg-regjeringen la 12. oktober frem forslag til statsbudsjett. NCC opplever signalene i budsjettet som positive, men regner med at påtroppende regjering vil gjøre sine korrigeringer og prioriteringer.

NCC har fått gode erfaringer med ombruk av materialer fra ombruksprosjektet KA13

NCCs datterselskap Haandverkerne var hovedentreprenør på ombruksprosjektet Kristian Augusts gate 13, som 30. september ble tildelt Statens pris for byggkvalitet. Erfaringene fra prosjektet tar Haandverkerne og NCC med videre i andre prosjekter.

Kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus

NCC og Oslobygg KF markerte torsdag 30. september kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus.  

Fra grafisk design til fjellsprengning

For Gunhild Thorsen (24) var ikke en framtid som grafisk designer actionfylt nok. Hun hoppet av skolen, og startet som voksenlærling i Fjell- og bergverksfaget. Nå fylles dagene med å sprenge fjell, bore hull og slipe borekroner. Veien til faglært er lang, men Gunhild er mer motivert enn noen gang.

NCC Industry har signert asfalteringskontrakt med kommunene Stad og Gloppen

NCCs kommentar til forslaget til statsbudsjett

NCC er overveiende positive til regjeringens forslag til statsbudsjett for 2021. Overordnet registrer vi at høye bevilgninger til infrastruktur totalt sett opprettholdes, samt at viktige regionale og nasjonale bygg for helse og skole prioriteres.

Takk for besøket

NCC gjennomførte onsdag åpen dag på Valle Wood og nærmere 100 personer fra bransjen tok turen til Valle for å ta en titt på Norges største næringsbygg i massivtre.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group