Nyheter

NCC-lærlingene delte erfaringer på det årlige lærlingetreffet

50 lærlinger fra NCC var denne uken samlet til det årlige lærlingetreffet i NCC. På agendaen sto kulturbygging, erfaringsutveksling, helse og ikke minst vennskap.

Nybygde splittlektere gir større anleggskapasitet

To nybygde splittlektere med lastekapasiteter rundt 300 kubikkmeter er ferdigbygget og klare til bruk i undervannsspesialisten Sjøentreprenørens anleggsarbeider langs norskekysten.

NCC har gjennomført nytt asfaltprosjekt med lys asfalt

I høst har NCC lagt lys asfalt i Fyllingsdalstunnelen i Bergen. Den 2 900 meter lange gang – og sykkeltunnelen vil bli lys og godt tilrettelagt for syklister når den åpner våren 2023.

Nye NCC NoDig jobber i Drammen og Malmø

NCC har inngått kontrakt med Drammen kommune om gravefri rørfornying av kommunale avløpsledninger. I høst renoverer NCCs norske NoDig-eksperter også kommunale avløp i Malmø i Sverige.

Endelig duket for nytt Lærlingetreff i NCC

Endelig lå forholdene til rette for å invitere til Lærlingetreff for lærlingene i NCC. 50 lærlinger og deres lærlingkontakter var samlet i to dager for å knytte kontakter og bli bedre kjent med NCC.

Møt NCC Steinmaterialer på Park- og anleggsmessen

4. og 5. november er det duket for årets Park- og anleggsmesse i Norges Varemesse på Lillestrøm. NCC Steinmaterialer stiller sammen med bransjeorganisasjonen Norsk Bergindustri og andre medlemsbedrifter.