Nyheter

Gjennomslag i Bjørnegårdtunnelen

Nordgående tunnelløp til byggegrop Mølla ble i dag sprengt åpen. Arbeidet med tunnelen har pågått siden starten av 2015, så det var flere som i dag ble motivert av lyset i tunnelen.

Frokostmøte om digitalisering og arbeidsiv

Vi er midt i den 4. industrielle revolusjon og det digitale makroskiftet. Hvordan vil dette påvirke fremtidens arbeidsliv og måten selskaper skal tenke og lede på?

Strengere sikkerhetsregler

Fra 1. januar 2017 blir hjelm med hakestropp og øyevern obligatorisk på samtlige av NCCs arbeidsplasser over hele landet. I tillegg innfører NCC i Norge nye signalgule hjelmer med refleks for økt synlighet.

Fra brannstasjon til verneverdig flerbruksbygg

NCC Norge AS har totalrenovert Trondheims tidligere hovedbrannstasjon til en verdi av 125 millioner kroner. Hvor det tidligere var brannmenn og brannbiler, er det nå litteraturhus, kafé, kunsthall og moderne og lyse kontorlokaler.

Nytt rådhus i Tønsberg

Den nye rådhusfløyen på Byfogdløkka i Tønsberg ble overlevert 21. september, halvannen måned tidligere enn avtalt. Byggherre Tønsberg kommune, Eiendomsutvikling er strålende fornøyd med entreprenør NCC, noe som har resultert i flere tilleggsoppdrag i tilknytning til det eksisterende prosjektet.

18 000 NCC-ansatte stanser arbeidet for å fokusere på sikkerhet

I dag stanser NCC i alle de nordiske landene opp arbeidet i en time, for å sette fokus på sikkerhet på arbeidsplassen. NCC gjennomfører Awareness Day og 18 000 ansatte bruker dagen til å reflektere over både egen og andres sikkerhet i NCC.

Ris skole gjenåpnet i dag

NCC har gjennom de to siste årene rehabilitert skolen innvendig og i tillegg ført opp et nytt bygg ved siden av eksisterende skolebygg. I dag var det tid for storstilt åpning, med Jonas Gahr Støre som snorklipper.

Barnas Byggeskole er i gang!

I dag åpnet Barnas Byggeskole i Asker! 18 barn fra en barnehage og en SFO er klare for 3 spennende dager!

NCC bygger nye Harstad skole

NCC signerte nylig kontrakten med Harstad Kommune for bygging av Nye Harstad skole. Kontrakten har en verdi på 183,9 millioner kroner. Arbeidet startet opp i slutten av juni og skolen skal stå klar til skolestart 2018.

Fagprøve bestått!

I disse dager er det mange lærlinger som mottar en etterlengtet bekreftelse på bestått fagprøve. I NCC er det opp mot 90 lærlinger, og i går fikk 3 av dem en bemerkelse for godt utført fagprøve.

NCC skal gjøre asfaltvedlikehold i Troms og Finnmark

NCC skal på oppdrag for Statens vegvesen asfaltlappe og overflatebehandle riks- og fylkesveier i Troms og Finnmark

Stor interesse for Åpen dag i Bjørnegårdtunnelen

Søndag 29. mai hadde Statens vegvesen invitert til åpen dag på prosjektet E16 Sandvika-Skaret. Tross litt regn i luften var interessen stor.

Stort utbytte av øvelse

NCC gjennomførte onsdag kveld en beredskapsøvelse med ulykke under asfaltarbeid. - En meget viktig og vellykket øvelse, sier HMS-sjef Bjørn Ramstad i NCC Industry.

Sikkerhet i fokus på svensk-norsk prosjekt

Sikkerhet og brannslukking sto i fokus når Svante Hagman besøkte det svensk-norske prosjektet E18 Knapstad-Retvet i Norge under Health and Safety week.

Åpnet HMS-uka med øvelse

På prosjektet Abels Hus i Trondheim ble HMS-uka åpnet med kriseøvelse gjennomført av et eksternt byrå, som spesialiserer seg på å arrangere kriseøvelser.

NCC bygger sikkerhetskultur med HMS-uke

Denne uken retter NCC fokuset på sikkerheten til sine ansatte. En felles HMS-uke for alle 18 000 ansatte i NCC-konsernet gjennomføres.

Åpning av NCC Grenland Massegjenvinning

Torsdag 28. april var det offisiell åpning av NCC Grenland Massegjenvinning (NCC GMG) i Skien. NCC GMG er deponi for rene masser og et pukkverk som også produserer og selger jord og bark.

NCC prosjekt er nominert til Statens byggeskikkspris

Ulsmåg skole i Bergen er ett av syv bygg som er nominert til Statens byggeskikkpris for 2016.

Første samling for ung@ncc

24 nyansatte i NCC har denne uken vært samlet på Fornebu for å bli bedre kjent. Ikke bare er de nyansatte, de er også nyutdannede og har sin første «voksen-jobb» i NCC.

Stor redningsøvelse i Bjørnegårdtunnelen i Sandvika

I morgentimene tirsdag 23. februar arrangerte Statens vegvesen, entreprenøren NCC og Asker og Bærum Brannvesen en stor redningsøvelse i Bjørnegårdtunnelen i Sandvika.