Nyheter

Forbedrer ørretens gyteforhold i Ljanselva

For å bedre gyteforholdene for ørreten i Ljanselva i Oslo, har NCC Område Oslo nylig utført habitatforbedring.

Godkjenning for sikrere droneflyging

NCC har fått ny godkjenning for fortsatt droneflyging i sine anleggsprosjekt, etter at nye, strengere europeiske regler for å fly drone begynte å gjelde fra nyttår.

NCC inngår samspillskontrakt med Øvre Eiker kommune

NCC har signert samspillskontrakt med Øvre Eiker kommune for nytt renseanlegg i Hokksund.

Smelter og renser Oslo-snø døgnet rundt

NCCs snøsmelteranlegg er i gang dag og natt for å rense og smelte snø fra Oslo-gatene.

NCC klare for snøsmelting i Oslo

NCC er operative og klare for å smelte og rense snø fra Oslo-gatene. Anlegget er flyttet fra Akershuskaia til Grønlia og inn kommer også Oslo havn som kunde.

Et trygt fundament for nye Tøyenbadet

Med rundt 240 stålkjernepeler boret ned i fast fjell bidrar NCC-selskapet Hercules Fundamentering til et solid fundament for Oslos nye hovedbad for idrett og publikum, Tøyenbadet.

NCCs juledonasjon skal gi barn leksehjelp

NCC ønsker å bidra til å gi barn og unge gode forutsetninger for å lære og utdanne seg. Juledonasjonen 2021 går derfor til en rekke organisasjoner i Norden som gjør en forskjell for mange ved å støtte barn med leksehjelp.

NCC bygger klatretårn i Trondheim

NCC skal på oppdrag for R. Kjeldsberg AS bygge klatretårn i Sluppenveien 11-13 i Trondheim. Arbeidet starter opp i midten av januar og skal etter planen stå ferdig i løpet av sensommeren/høsten.

Nye NCC NoDig jobber i Drammen og Malmø

NCC har inngått kontrakt med Drammen kommune om gravefri rørfornying av kommunale avløpsledninger. I høst renoverer NCCs norske NoDig-eksperter også kommunale avløp i Malmø i Sverige.

Endelig duket for nytt Lærlingetreff i NCC

Endelig lå forholdene til rette for å invitere til Lærlingetreff for lærlingene i NCC. 50 lærlinger og deres lærlingkontakter var samlet i to dager for å knytte kontakter og bli bedre kjent med NCC.

Møt NCC Steinmaterialer på Park- og anleggsmessen

4. og 5. november er det duket for årets Park- og anleggsmesse i Norges Varemesse på Lillestrøm. NCC Steinmaterialer stiller sammen med bransjeorganisasjonen Norsk Bergindustri og andre medlemsbedrifter.

NCC lanserer nettbutikk for salg av steinmaterialer med hjemlevering

NCC Steinmaterialer retter seg mot privatmarkedet når de nå har lansert en web-butikk for salg av steinprodukter som grus, sand og jord.

Rustes for fremtidens helsetjeneste

Å rehabilitere et bygg er mer komplekst enn nybygg, og med krav til erfaring både fra optimalisering av byggeløsninger og gjenbruk. NCCs pågående ombygging av Halden helsehus skal gi et bygg solid rustet for fremtidens helsetjeneste.

Bygger Granåsen idrettspark med spesialkompetanse

Å bygge hoppbakker og skiarena gjøres ikke hvert år hverken i Norge eller utland. NCC har derfor satt sammen omhyggelig utvalgte UE-er og spesialister som sikrer kvalitet hele veien når Trondheims hovedarena for vinteridrett nå oppgraderes.

Stanser toget og anleggsmaskinene overtar

Mens Gardermobanen stanses denne uken utføres komplekse arbeider under høyt tidspress av NCC, Bane NOR og Baneservice gjennom Eidsvoll. Her er det ingen «plan B», men omhyggelig minuttplanlegging som gjelder.

NCCs kommentar til Statsbudsjett 2022

Solberg-regjeringen la 12. oktober frem forslag til statsbudsjett. NCC opplever signalene i budsjettet som positive, men regner med at påtroppende regjering vil gjøre sine korrigeringer og prioriteringer.

NCC har fått gode erfaringer med ombruk av materialer fra ombruksprosjektet KA13

NCCs datterselskap Haandverkerne var hovedentreprenør på ombruksprosjektet Kristian Augusts gate 13, som 30. september ble tildelt Statens pris for byggkvalitet. Erfaringene fra prosjektet tar Haandverkerne og NCC med videre i andre prosjekter.

Kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus

NCC og Oslobygg KF markerte torsdag 30. september kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus.  

NCC skal asfaltere for Luster kommune

NCC Industry har inngått avtale med Luster kommune om asfaltering av kommunale veier. Totalt skal det legges 800 tonn asfalt.

NCC skal asfaltere for Stad kommune

NCC Industry signerte nylig en rammeavtale for asfaltering for Stad kommune. Kontrakten gjelder for to år med opsjon for ytterligere to år.