Nyheter

Falske fakturaer fra NCC

I starten av mars er NCC blitt kontaktet av privatpersoner og kunder som har mottatt falske fakturaer på e-post.

NCC-lag vant Årets asfaltjobb

Utleggerlaget til bas Sverre Magne Svinstad ble under årets asfaltkonferanse hedret med prisen Årets asfaltjobb 2016.

Skip til Færøyene med tunnelutstyr

Første lasteskip med flere hundre tonn tunnelmaskiner og materiell seilte 26. januar 2017 til Eysturoyar- og Sandoyartunnel-prosjektet på Færøyene. Opp til tre lasteskip skal i løpet av de neste månedene frakte utstyr til øygruppen.

NCC sponser gratis leksehjelp for matematikkstudenter i de nordiske landene

NCC signerer en ny treårig sponsoravtale med Mattecentrum (Mattesenteret i Norge) slik at enda flere elever fra både grunnskole og videregående kan få gratis hjelp med matteleksene.

Gjenbruk av knuseverk i NCC

Et voksende marked for NCC innen steinmaterialer i Trøndelag krevde økt produksjonskapasitet på Gjølme pukkverk i Orkanger. Da det viste seg at NCC Finland hadde et knuseverk som ikke lenger var i drift, ble dette demontert og fraktet med båt de 240 milene til Norge og Trøndelag.

NCC Infra Services styrker Oslo-satsingen

Fra 1. januar 2017 legges det heleide datterselskapet Per Nordhagen Entreprenørforretning AS organisatorisk inn under Område Oslo for å styrke divisjonens satsing i Oslo-markedet.

NCC pynter til jul i Oslo

Mandag 28. november ble juletreet som skal lyse opp Youngstorget stødig plassert av NCCs juletreavdeling. Dette er det fjerde juletreet de setter opp i Oslo, de har tidligere satt opp på Stortorvet, ved Regjeringskvartalet og i Frognerparken. I tillegg har et tre på Kampen blitt pyntet med 1,1 km (!) julelyslenke.

NCC leverte Røykenbadet på rekordtid

Røykenbadet, Røyken kommunes nye svømmehall og helsehus på Bråset, ble onsdag 30. november signert over til byggherren. Den nye svømmehallen ble oppført på rekordtid, noe Røyken Eiendom utrykker glede over.

NCCs juledonasjon 2016

I stedet for julekort eller julegaver til kunder og medarbeidere velger NCC hvert år å gi 1 million kroner til organisasjoner som med stort engasjement jobber for å gjøre livet bedre for dem som har det aller vanskeligst.

Åpning av E18 Knapstad-Retvet

Fredag 25. november var det duket for åpning av vegstrekningen Knapstad-Retvet på E18-prosjektet mellom Ørje og Vinterbro i Østfold. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen fikk det ærefulle oppdraget i å klippe snoren, og fikk kjøre den første offisielle turen i en Cadillac østover til Knapstad.

Dødsulykke i Levanger

Én person omkom mandag formiddag i en arbeidsulykke på et byggeprosjekt NCC gjennomfører på Fiborgtangen i Skogn i Levanger kommune.

Gjennomslag i Bjørnegårdtunnelen

Nordgående tunnelløp til byggegrop Mølla ble i dag sprengt åpen. Arbeidet med tunnelen har pågått siden starten av 2015, så det var flere som i dag ble motivert av lyset i tunnelen.

Frokostmøte om digitalisering og arbeidsiv

Vi er midt i den 4. industrielle revolusjon og det digitale makroskiftet. Hvordan vil dette påvirke fremtidens arbeidsliv og måten selskaper skal tenke og lede på?

Strengere sikkerhetsregler

Fra 1. januar 2017 blir hjelm med hakestropp og øyevern obligatorisk på samtlige av NCCs arbeidsplasser over hele landet. I tillegg innfører NCC i Norge nye signalgule hjelmer med refleks for økt synlighet.

Fra brannstasjon til verneverdig flerbruksbygg

NCC Norge AS har totalrenovert Trondheims tidligere hovedbrannstasjon til en verdi av 125 millioner kroner. Hvor det tidligere var brannmenn og brannbiler, er det nå litteraturhus, kafé, kunsthall og moderne og lyse kontorlokaler.

Nytt rådhus i Tønsberg

Den nye rådhusfløyen på Byfogdløkka i Tønsberg ble overlevert 21. september, halvannen måned tidligere enn avtalt. Byggherre Tønsberg kommune, Eiendomsutvikling er strålende fornøyd med entreprenør NCC, noe som har resultert i flere tilleggsoppdrag i tilknytning til det eksisterende prosjektet.

18 000 NCC-ansatte stanser arbeidet for å fokusere på sikkerhet

I dag stanser NCC i alle de nordiske landene opp arbeidet i en time, for å sette fokus på sikkerhet på arbeidsplassen. NCC gjennomfører Awareness Day og 18 000 ansatte bruker dagen til å reflektere over både egen og andres sikkerhet i NCC.

Ris skole gjenåpnet i dag

NCC har gjennom de to siste årene rehabilitert skolen innvendig og i tillegg ført opp et nytt bygg ved siden av eksisterende skolebygg. I dag var det tid for storstilt åpning, med Jonas Gahr Støre som snorklipper.

Barnas Byggeskole er i gang!

I dag åpnet Barnas Byggeskole i Asker! 18 barn fra en barnehage og en SFO er klare for 3 spennende dager!

NCC bygger nye Harstad skole

NCC signerte nylig kontrakten med Harstad Kommune for bygging av Nye Harstad skole. Kontrakten har en verdi på 183,9 millioner kroner. Arbeidet startet opp i slutten av juni og skolen skal stå klar til skolestart 2018.