Haandverkerne

Haandverkerne er godt etablert i østlandsregionen og har spesialisert seg på rammeavtaler og entrepriser med offentlige byggherrer. Selskapet har hovedkontor på Slependen og hadde i 2019 en omsetning på 450 millioner kroner. Haandverkerne er en av regionens største totalleverandører av håndverkertjenester med 125 ansatte og har egne håndverkere innenfor fagområdene tømrer, maling og belegg, samt mur og puss.

Spesialitet

Haandverkernes kjerneområde er totalleveranser innen rehabilitering og oppussing av boliger, leiligheter, offentlige bygg og næringsbygg. 

Eierforhold

Haandverkerne AS er et datterselskap av NCC.

Målsetting

Selskapets målsetting er å ta totalansvar for hele jobben. Haandverkerne kombinerer sine egne tømrere, murere, malere og gulvleggere på en effektiv måte, samt leier inn fagkompetanse innen elektro, rør og VVS. Selskapets målsetting er å utvikle Haandverkerne til et effektivt og lønnsomt selskap som med stor presisjon, kan utføre små og store oppdrag. Samtidig utvikler de kvalitetsbevisste og kompetente medarbeidere, som tar ansvar for jobbene. Haandverkernes kunder er primært i Oslo, Akershus og i deler av Buskerud, Vestfold og Østfold.

Historikk

Haandverkerne AS ble etablert i 2010 gjennom en fusjon mellom Christiania Haandverk (1998) og Mur og Tre (1996). Christiania Haandverk drev alminnelig håndverksvirksomhet og utviklet særlig høy kompetanse innen overflatebehandling. Mur og Tre drev generell entreprenørvirksomhet, fra grunn- til tømrerarbeider.

I 2011 kjøpte OKK Entreprenør 51 % av aksjene i Haandverkerne og leder av OKK Byggservice, Lyder Hole, overtok som daglig leder i Haandverkerne 01.01.2012. NCC kjøpte i august 2012 OKK Entreprenør AS med tilhørende datterselskap. Haandverkerne er nå et datterselskap av NCC.

Les mer på hjemmesidene til Haandverkerne

Haandverkerne
Haandverkerne
Besøksadresse:

Nye Vakås vei 20

Postadresse:

Hvalstad, 1395

Telefon: +47 67 17 40 40