Nyheter

AI-teknologi skal gi økt sikkerhet i forbindelse med veiarbeid

NCC har i juni gjennomført tester av arbeidstøy med AI-teknologi. Løsningene som nå testes ut kan bidra til et helt nytt nivå på arbeidstøy, med kunstig intelligens, sensorer og varslingssystemer.

Erfaringsutveksling på Global VDC-uke i Standford

NCC fortsetter sitt gode samarbeid med NTNU og Stanford innenfor VDC-utdanningen. I juni var 2 av våre kollegaer på studiebesøk på universitetet i California.

Alle NCC-funksjonærer kurses i bærekraft

NCC prioriterer klima og miljø ytterligere opp på dagsordenen, og alle selskapets funksjonærer gjennomgår nå oppdaterte kurs innen bærekraft.

Startet samspill på Føyka barnehage

Nylig var det det oppstart av samspillsfasen for Føyka barnehage. Asker kommune og NCC var samlet for å konkretisere mål og legge rammer for prosjektet.

Klimapartnere inspirert av CO2-kutt fra asfaltproduksjon på Rugsland

Nylig besøkte Klimapartnere Agder NCC sin asfaltfabrikk på Rugsland for å lære mer om hvordan NCC har jobbet med å redusere CO2-utslippene fra asfaltproduksjonen.

«Nye» Middelalderparken i Oslo blir til

NCC er godt i gang med tilbakeføringen og opprustingen av terrenget i Middelalderparken i Oslo. Det historiske området som i lengre tid har vært anleggsområde for utbyggingen av Follobanen, blir nå omgjort til grønt byrom – til glede for Oslos befolkning og besøkende.

Godt i gang med asfalteringen av sykkelveier i Oslo

NCC Industry er godt i gang med asfalteringen av røde sykkelveier i Oslo.

Jernbaneprosjekt som øker jordbruksarealene

NCC ferdigstiller byggingen av ni km dobbeltspor gjennom Eidsvoll sju måneder før plan. Dessuten øker faktisk arealene av dyrkbar mark med utbyggingen av den nye banestrekningen.

Arkitekturpris til Sikkerhetsbygget i Trondheim

St. Olavs hospital Sikkerhetsbygget på Østmarka i Trondheim vant 14. juni den anerkjente prisen European Healthcare Design Awards 2022 i kategorien Mental Health Design.

Eirik Yttervik ny leder i NCC Property Development Norway

Eirik Yttervik er utnevnt til ny Head of division NCC Property Development Norway. Han kommer fra stillingen som Head of Sales and Marketing i divisjonen, og overtar formelt som ny leder fra 1. juli.

NCC Steinmaterialer Norge er ISO-sertifisert

Kundefokus, ledelse og gode interne prosesser ble avgjørende da NCC Steinmaterialer mottok sitt sertifikat for kvalitetsledelse, ISO 9001-2015, nå i juni.

NCC overleverer nytt Bybaneprosjekt i Bergen

Siden våren 2019 har NCC bygget Bybanen i Bergen gjennom bydelen Fyllingsdalen, og onsdag ble det ferdigstilte prosjektet – det tiende utførte Bybaneprosjektet for NCC – overlevert Bybanen Utbygging.

NCC tildelt kontrakt av Sarpsborg kommune

I forbindelse med byggingen av nytt bibliotek i Sarpsborg har NCC tirsdag signert avtale om en utviklingsfase med Sarpsborg kommune.

Stor satsning på asfaltmarkedet i Oslo-regionen

NCC Industry vil i begynnelsen av august starte opp asfaltproduksjon fra den nye asfaltfabrikken på Steinskogen i Bærum. Fabrikken blir det største asfaltfabrikken NCC har i Norge og den første fabrikken som tar i bruk trepellets som fyringskilde.