Nyheter

Stresstestet HMS-beredskapen i Bergen

Bruk av kran og løfteoperasjoner er risikofylte arbeider i prosjekter, og NCC Civil avdeling Vest gjennomførte nylig en beredskapsøvelse på FV562 utenfor Bergen som ga nyttige erfaringer.

Første gulvstøp på Tønsberg tinghus

Forrige uke var det første gulvstøp på Tønsberg tinghus. Støpekaken ble servert mellom betongleveringen.

NCCs snøsmelter har jobbet 24/7 i vinter

Hvert tredje minutt døgnet rundt er et lastebillass med snø fra Oslo og omegns gater og torg smeltet og renset i vinter av NCCs egenutviklede snøsmelteranlegg S/S Terje.

Svein-Arne Sivertsen ny leder for NCC Infrastructure Norge

NCC utnevner ny divisjonssjef for Infrastructure Norge og avdelingssjef for Store Prosjekter gjennom interne rekrutteringer.

NCC bygger tunnelbane under Stockholm sentrum

NCC Norges tunnelavdeling har en sentral rolle når NCC bygger stasjon Hagastaden på den nye tunnelbanelinjen til Arenastaden i den svenske hovedstaden, på oppdrag for Region Stockholm.

NCC og Oslobygg KF skal utvikle Stovner bad sammen

Oslobygg KF og NCC har signert en samspillskontrakt for utviklingen av det nye badeanlegget på Stovner.

Endrer NCC-prosjekt til ny standard i BREEAM-NOR

NCC jobber for tiden med å utvikle eiendommen Fridtjof Nansens vei 2 på Majorstua i Oslo. I slutten av mars ble det besluttet at prosjektet vil sertifiseres i BREEAM-NOR etter den nye versjon 6.0.

NCC tar et steg videre mot fulldigitaliserte prosjekter

NCC tar et stort steg i digitaliseringsarbeidet og legger nå grunnlaget for å innføre et standardisert digitalt språk i alle konsernets prosjekter. Ved å bruke standardiserte data fremmer NCC sin posisjon ytterligere for å gjøre bygge bransjen digital.

Sjøentreprenøren forbedrer fergeanlegg i Skjervøy

Sjøentreprenøren har igangsatt arbeider med mudring og utdyping ved Storstein fergekai i øykommunen Skjervøy, på oppdrag Troms og Finnmark fylkeskommune.

Ricoh flytter til Valle Wood

Ricoh Norge AS velger Valle Wood når virksomheten skal inn i nye lokaler i september. Teknologileverandøren flytter inn i kontorbygget, som er Norges største næringsbygg i massivtre.

Vestfoldkommuner samlet til fagdag om asfalt hos NCC

NCC inviterte alle kommunene i Vestfold til fagdag på asfaltlaboratoriet i Lier og Lierskogen asfaltverk, for å markere starten på 2. driftsår innenfor VOIS-avtalen.

Lyngården klar til bruk

Fredag overtok KLP Eiendom Lyngården på Moholt i Trondheim. Vi i NCC er stolte av jobben vi har gjort og bygget vi nå har overlevert.