Vi bygger kontorbygg og næringslokaler

Bygge om eller bygge nytt? Vi har både erfaringen og kunnskapen som behøves for å virkeliggjøre dine kontordrømmer. Vår solide prosess garanter at du får et bygg med bærekraftverdi og som passer din bedrift.

NCC har solid kompetanse og erfaring med utvikling, oppføring og renovering av kontor og forretningslokaler, hotell og kjøpesentre. Vi tilbyr fleksible løsninger av høy kvalitet i samråd med kundens behov og ønsker.

Prosjekter vi er ekstra stolte av

Valle View takterrasse web

Valle View, Oslo

I Valle View har du hele Oslo for dine føtter. Dette kontorbygget rager over de omkringliggende byggene og har en fantastisk utsikt over byen.

Les mer
Valle_Wood-008

Valle Wood, kontorprosjekt i Oslo

Valle Wood blir Norges største næringsbygg i massivtre. Valle Wood får et naturlig nordisk uttrykk som er identitetsskapende for både bygget og området.

Les mer
Abels hus

Abels hus, Trondheim

Stor satsning i kontorbygninger i Trondheim.

Les mer
schweigaardsgate_1-min

Schweigaardsgate 16, Oslo

NCC bygger nytt europeisk hovedkontor for kanadiske Alimentation Couche-Trade, hvor Statoil Fuel & Retail er heleid datterselskap.

Les mer
Kjellstad_1

Kjellstad Næringspark, Lier

NCC utvikler og bygger Buskeruds første privateide BREEAM-sertifiserte kontorbygg på Kjellstad i Lier i tett samarbeid med Drammensbaserte Holtefjell Eiendom.

Les mer
Rune Wiig Head of sales and market contact
Rune Wiig

Leder salg og marked, NCC Building Nordics, NCC Building Nordics

eirik yttervik
Eirik Yttervik

Head of Sales, NCC Property Development