Nyheter

Kranselag på Hokksund renseanlegg

Øvre Eiker kommune og NCC inviterte 27. februar til kranselag på Hokksund renseanlegg. Det ble høy pølse- og kakeføring for arbeiderne på prosjektet.

Glade og stolte over å vinne Årets Anlegg 2023-prisen

Å vinne den prestisjetunge prisen Årets Anlegg 2023 vurderes som en stor anerkjennelse og honnør blant annet til alle involverte i prosjekt dobbeltspor Venjar-Langset/Parsell Venjar-Eidsvoll.

NCCs robothund på jernbaneprosjekt i Drammen

Et noe sjeldent syn innen bygg- og anlegg, men nylig var NCCs Spot robothund NiCCi på prosjekt ny Drammen stasjon – Sundhaugen for å gjennomførte test-dataskanninger og inspeksjoner av bygde betongskonstruksjoner.

NCC gjennomførte HMS-øvelse i Granåsen fotballhall

Å øve på sikkerhet, varslingsplaner og arbeidsoppgaver under en iscenesatt ulykke, gjør NCC jevnlig. Våre kollegaer og underentreprenører skal alltid vite hva de skal gjøre om ulykken først er ute. Øvelsen, som nylig ble gjennomført i prosjektet Granåsen fotballhall i Trondheim, ga gode og viktige erfaringer for alle som deltok.

Pauset anleggsarbeidet for et trygt arbeidsmiljø

All produksjon og arbeider ble stoppet ved jernbaneprosjekt Drammen stasjon – Sundhaugen ved to anledninger nylig for å øke fokuset på sikkerhetskultur og et trygt arbeidsmiljø uten ulykker.