Nyheter

Skolebesøk i steinens verden

Femte klasse ved Kjørbekkhøgda skole i Grenland fikk et spennende møte med Skien pukkverk der de fikk lære om geologi, pukkverksdrift og ikke minst om steinmaterialers utallige bruksområder.

Les mer
Barnas Byggeskole 2017

Glade og engasjerte barn, spennende byggeprosjekter og raske olabiler var blant ingrediensene som bidro til at Barnas Byggeskole også i år ble en formidabel suksess.

Les mer
Jentenettverk i NCC Industry etablert

Med et jentenettverk for yrkesarbeidere ønsker NCC Industry å etablere et fora hvor kvinner kan dele erfaringer og gi hverandre råd.

Les mer
La ned grunnsteinen til ny Tjøme-barnehage

Tjømes ordfører Bente K. Bjerke la onsdag 26. april ned grunnsteinen til nye Lindhøy barnehage. Barnehagen, med seks avdelinger og plass til 106 barn, blir en sentral del av Lindhøy oppvekstsenter i Tjøme-området.

Les mer
Falske fakturaer fra NCC

I starten av mars er NCC blitt kontaktet av privatpersoner og kunder som har mottatt falske fakturaer på e-post.

Les mer
NCC-lag vant Årets asfaltjobb

Utleggerlaget til bas Sverre Magne Svinstad ble under årets asfaltkonferanse hedret med prisen Årets asfaltjobb 2016.

Les mer
Skip til Færøyene med tunnelutstyr

Første lasteskip med flere hundre tonn tunnelmaskiner og materiell seilte 26. januar 2017 til Eysturoyar- og Sandoyartunnel-prosjektet på Færøyene. Opp til tre lasteskip skal i løpet av de neste månedene frakte utstyr til øygruppen.

Les mer
NCC sponser gratis leksehjelp for matematikkstudenter i de nordiske landene

NCC signerer en ny treårig sponsoravtale med Mattecentrum (Mattesenteret i Norge) slik at enda flere elever fra både grunnskole og videregående kan få gratis hjelp med matteleksene.

Les mer
Gjenbruk av knuseverk i NCC

Et voksende marked for NCC innen steinmaterialer i Trøndelag krevde økt produksjonskapasitet på Gjølme pukkverk i Orkanger. Da det viste seg at NCC Finland hadde et knuseverk som ikke lenger var i drift, ble dette demontert og fraktet med båt de 240 milene til Norge og Trøndelag.

Les mer
NCC Infra Services styrker Oslo-satsingen

Fra 1. januar 2017 legges det heleide datterselskapet Per Nordhagen Entreprenørforretning AS organisatorisk inn under Område Oslo for å styrke divisjonens satsing i Oslo-markedet.

Les mer
NCC pynter til jul i Oslo

Mandag 28. november ble juletreet som skal lyse opp Youngstorget stødig plassert av NCCs juletreavdeling. Dette er det fjerde juletreet de setter opp i Oslo, de har tidligere satt opp på Stortorvet, ved Regjeringskvartalet og i Frognerparken. I tillegg har et tre på Kampen blitt pyntet med 1,1 km (!) julelyslenke.

Les mer
NCC leverte Røykenbadet på rekordtid

Røykenbadet, Røyken kommunes nye svømmehall og helsehus på Bråset, ble onsdag 30. november signert over til byggherren. Den nye svømmehallen ble oppført på rekordtid, noe Røyken Eiendom utrykker glede over.

Les mer
NCCs juledonasjon 2016

I stedet for julekort eller julegaver til kunder og medarbeidere velger NCC hvert år å gi 1 million kroner til organisasjoner som med stort engasjement jobber for å gjøre livet bedre for dem som har det aller vanskeligst.

Les mer
Åpning av E18 Knapstad-Retvet

Fredag 25. november var det duket for åpning av vegstrekningen Knapstad-Retvet på E18-prosjektet mellom Ørje og Vinterbro i Østfold. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen fikk det ærefulle oppdraget i å klippe snoren, og fikk kjøre den første offisielle turen i en Cadillac østover til Knapstad.

Les mer
Dødsulykke i Levanger

Én person omkom mandag formiddag i en arbeidsulykke på et byggeprosjekt NCC gjennomfører på Fiborgtangen i Skogn i Levanger kommune.

Les mer
Gjennomslag i Bjørnegårdtunnelen

Nordgående tunnelløp til byggegrop Mølla ble i dag sprengt åpen. Arbeidet med tunnelen har pågått siden starten av 2015, så det var flere som i dag ble motivert av lyset i tunnelen.

Les mer
Frokostmøte om digitalisering og arbeidsiv

Vi er midt i den 4. industrielle revolusjon og det digitale makroskiftet. Hvordan vil dette påvirke fremtidens arbeidsliv og måten selskaper skal tenke og lede på?

Les mer
Strengere sikkerhetsregler

Fra 1. januar 2017 blir hjelm med hakestropp og øyevern obligatorisk på samtlige av NCCs arbeidsplasser over hele landet. I tillegg innfører NCC i Norge nye signalgule hjelmer med refleks for økt synlighet.

Les mer
Fra brannstasjon til verneverdig flerbruksbygg

NCC Norge AS har totalrenovert Trondheims tidligere hovedbrannstasjon til en verdi av 125 millioner kroner. Hvor det tidligere var brannmenn og brannbiler, er det nå litteraturhus, kafé, kunsthall og moderne og lyse kontorlokaler.

Les mer
Nytt rådhus i Tønsberg

Den nye rådhusfløyen på Byfogdløkka i Tønsberg ble overlevert 21. september, halvannen måned tidligere enn avtalt. Byggherre Tønsberg kommune, Eiendomsutvikling er strålende fornøyd med entreprenør NCC, noe som har resultert i flere tilleggsoppdrag i tilknytning til det eksisterende prosjektet.

Les mer