Nyheter

Asfaltsesongen i gang

NCC Industry har allerede startet asfaltsesongen i Kristiansand. En mild vinter har lagt til rette for tidlig oppstart. Nylig la Terje Imenes sitt lag asfalt på et industriområde i Kristiansand.

Holder produksjonen i gang i krevende tider

Byggingen av Risenga ungdomsskole i Asker utenfor Oslo er ett av NCCs prosjekter der dyktige ansatte og samarbeidspartnere holder produksjonen oppe i utfordrende koronavirus-tider.

Koronavirus: Informasjon til våre kunder

Viktige erfaringer fra beredskapsøvelse på Eidsvoll

NCC gjennomførte 3. mars, sammen med Bane NOR og redningsetatene, en øvelse hvor beredskapen i jernbaneprosjektet Venjar – Langset ble testet.

Bygger Færøyene-tunnel med strenge rystelsesgrenser

Med Færøyenes største middelalderbygning Magnuskatedralen få meter unna tunnelløpet, utfører NCC drivingen av den 10.5 km undersjøiske Sandoytunnelen med reduserte salver og vibrasjoner.

CEEQUAL-sertifikat for kaiprosjekt

Verdens ledende sertifiseringssystem for anleggsprosjekter CEEQUAL overrakte tirsdag sertifikatet som viser at NCC anleggsprosjekt på Alcoas kaianlegg i Mosjøen er utført på høyeste miljønivå, Excellent.

NCC Industry satser på nytt i Rogaland

Asle Tjøtta er nylig ansatt som ny Distriktssjef/ Site manager i NCC Industry. Tjøtta kommer fra Bryne Fotballklubb der han har jobbet som daglig leder de fem siste årene.

Lærlingene er fremtidens grunnfjell i NCC

Nylig gjennomførte NCC en samling for alle lærlingene i selskapet. Morgendagens yrkesarbeidere er dagens ungdommer. Derfor satser NCC stort på å rekruttere og utvikle ungdommer gjennom et godt lærlingløp. Vår HR-sjef har blogget om samlingen.

Bygger Bybanen i Bergen 3D-modellbasert

Digitaliserte byggeplasser blir stadig mer vanlig i anleggsbransjen. Ved NCCs to pågående prosjekter for Bybanen Utbygging i Bergen er tradisjonelle byggtegninger byttet ut med digitale 3D-modeller.

NCC prøvekjører fremtiden

I 2025 skal alle bygg- og anleggsplasser i Oslo kommune være utslippsfrie. Dette krever en omlegging av blant annet maskinpark som vi kjenner den i dag. I to uker før jul har NCC Område Oslo lånt en lastebil som går på biogass for å teste morgendagens kjøretøy.

NCC SnowClean klar for ny sesong

FILM: Tirsdag ble snøsmelteanlegget NCC SnowClean, på lekteren S/S Terje, slept på plass ved Akershuskaia i Oslo havn.  Dette blir niende vinter NCC smelter og renser snøen fra Oslo-gatene.

Samling i Ung@ncc

BLOGG: I NCC ønsker vi å gi en best mulig start på arbeidskarrieren for nyansatte nyutdannede. Vi tror at et godt nettverk av kollegaer i samme situasjon kan gi trygghet og samtidig bidra til å sikre en positiv arbeidshverdag i NCC. Christina Johansen, ansvarlig for Employer branding i NCC i Norge, blogger om nettverket Ung@NCC.

Oppgraderer Åkebergveien

Prosjektet med å oppgradere Åkebergveien med sykkeltilrettelegging og rehabilitering av vannrør er godt i gang. NCC har jobbet med prosjektet i litt over ett år allerede, og enda gjenstår det rundt 6 måneder med arbeid.

Fullt hus i Valle Wood

Kontorbygget Valle Wood er Norges største næringsbygg i massivtre og sto ferdig sommeren 2019. Nå er bygget fullt utleid.

Sissel Planting ny HMS-sjef

Sissel Planting er ansatt som ny HMS-sjef i NCC Industry

Markus Stellander ansatt som Head of Operations i NCC Building

Markus Stellander er på plass som Head of Operations Østlandet i NCC Building Norway.

Jentenettverk i NCC Industry

Denne uken ble det arrangert jentenettverk i regi av NCC Industry. Det ble en dag med fokus på mangfold og erfaringsutveksling i en mannsdominert bransje.

Omvisning på Skien og Hedrum pukkverk

NCC inviterte denne uken til omvisning på det nye vindsikteanlegget i Skien og vaskeanlegget på Hedrum. Representanter fra kommunen, samt nye og gamle kunder ble invitert til en gjennomgang av vindsikteanlegget. Hovedattraksjonen var maskinsanden, en ny type miljøbesparende sand som NCC henter ut fra både vaskeanlegg og vindsikt.

Med fagbrev i asfaltfaget i hånda!

Etter at Aleksander Mogen (20 år) besto fagprøven i asfalt, har NCC Industry nok en fagarbeider langs veien. -Det styrker vår kompetanse at flere tar fagprøven, og vi jobber for å være en god og trygg arbeidsplass for både våre lærlinger og fagarbeidere, sier HR-sjef i Industry, Tove Hernes.

Rune Wiig ansatt som Head of Sales & Market i NCC Building

NCC Building Norge styrker fokuset på salg og marked og har ansatt Rune Wiig som Head of Sales and Market.