Asfaltering for industriområder

Slitesterke og trygge asfalteringsløsninger som tåler tyngre belastning.

Vekslende temperaturer, store maskiner med tung last – og kanskje finnes det også kjemikalier på stedet og en komplisert logistikk? Arbeidsmiljøet i industrien er preget av mange og varierte utfordringer – og vi setter vår ære i å levere de beste løsningene til et hvert behov.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat! Vi er stolte over fagkunnskapen vår og bruker den til å utarbeide skreddersydde løsninger, slik at ethvert prosjekt får det beste utgangspunktet for riktige og varige løsninger.

Innkjørsler

Slitesterke innkjørsler du kan stole på

Innkjørsler må tåle tung belastning fra lastebiler og kjøretøyer, og de kan være sårbare for hull og svekkelser i veidekket – særlig i perioder med store temperatursvingninger. Sikkerhet har høy prioritet hos oss i NCC. Vi sørger for at du får en slitesterk løsning som styrker sikkerheten på området, og begrenser faren for forsinkelser som følger av transport.

Løsning

AB PMB for et slitesterkt dekke.
NCC Strongphalt for de største påkjenningene.

 

Ankomstpartier

En velfungerende ankomst er bedriftens døråpner

Førsteinntrykket har mye å si. Veidekket ved ankomsten til industriområdet er ofte det som er utsatt for den tøffeste bruken, og trenger en hardfør løsning. Med gjennomtenkte lag av de rette materialene, og praktiske funksjoner som farget asfalt og kantstein, kan vi sørge for at trafikken flyter jevnt og fint både inn og ut igjen. En god og oversiktlig ankomst bedrer også sikkerheten for alle som ferdes på området.

Løsninger

Asfalt med PMB for et slitesterkt dekke.
Støpeasfalt for et vanntett og vedlikeholdsfritt dekke i forskjellige farger.

 

Lagringsplasser

Styrke og stabilitet

Oppbevarer du konteinere, tømmer, grus eller andre tunge materialer? Da vet du at lagring er en kunst. Dekket må være konstruert for å tåle ekstrem statisk belastning, samtidig som det må tåle høye nivåer av mekanisk spenning. I visse situasjoner kan også varme som er forårsaket av mikrobiologiske prosesser, føre til skade. I NCC har vi lang erfaring med å utvikle slitesterke lagerløsninger som er skreddersydd til oppdragsgivers konkrete behov.

Løsninger

AB PMB for et slitesterkt dekke.
NCC Strongphalt for de største påkjenningene.

 

Lasteramper

Et lite område med en formidabel oppgave

Arbeidet med å laste og losse går som regel greit, men dekket rundt lasterampen må være nøye gjennomtenkt slik at det kan tåle uhell med last som faller av. Vi i NCC liker å merke de ulike dekkene med forskjellige farger, slik at sjåførene straks kan se hvilke områder som er sterke nok til å takle tunge statiske belastninger og mekanisk spenning. På den måten gir vi sjåførene større trygghet når de nærmer seg lasterampen. Praktisk, ikke sant?

Løsning

NCC Strongphalt for de største påkjenningene.Kan legges i forskjellige farger.

 

Maskinhaller

Store og tunge maskiner krever et solid grunnlag

Gulvene i maskinhaller utsettes for store belastninger over lengre tid. Vi hjelper deg med å konstruere et dekke som kan takle tung statisk hjullast, oljesøl og kjemisk nedbryting. Et slikt dekke bør være vanntett.

Med vår hjelp kan du legge et velegnet og kraftig dekke som er lett å gjøre rent og krever bare et minimum av vedlikehold – kort sagt: et trygt og godt hjem for maskinparken.

Løsning

NCC Strongphalt - slitesterkt, og det tåler olje og kjemikalier.

 

Parkering for medarbeidere

Medarbeidere fortjener en skikkelig parkeringsplass

Det første dine medarbeidere gjør en vanlig arbeidsdag er ofte å parkere bilen sin ved arbeidsplassen. I en helhetlig løsning er også denne parkeringen tilrettelagt på best mulig måte. NCC sørger for dekker som fungerer godt også i kraftig nedbør, og der medarbeidere kan ferdes trygt også på de kaldeste vinterdagene.

Vi sørger også for tydelig merkede områder, noe som bidrar til sikker bruk. Medarbeidernes parkeringsplasser brukes gjerne også av besøkende og kan være den første delen av virksomheten som gjestene kommer i kontakt med. Sammen planlegger vi en god løsning.

Løsninger

AGB 11 for et slitesterkt standard dekke.
Støpeasfalt i farger til for eksempel ladestasjoner (grønn), handicap-plasser(blå) og gangveier (rød).
Kantstein.
Fartsdumper.
Oppmerking.

 

Industrigulv og lagergulv

Et funksjonelt lager må være godt på bunnen

Det er mange faktorer som bidrar til velfungerende industribygg og lager. Robuste og jevne dekker er en viktig brikke i puslespillet. Jevne og solide dekker kan være avgjørende for både sikkerhet og effektivitet. En lysere nyanse på gulvet kan gi medarbeiderne bedre oversikt. Vi sørger for å lage et sklisikkert dekke som er enkelt å holde rent samtidig som det er solid nok til å tåle belastningene som følger av mekanisk spenning, kjemisk nedbryting og punktlaster.

Løsning

NCC Strongphalt for støyreduserende, skjøtefritt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt.

 

Skriv inn din kontaktinformasjon bedrift

Les mer om vår personvernspolicy