NCCs løsninger for næringseiendommer

Asfaltering for kjøpesenter, kontorlokaler og annen næringseiendom

Riktige asfalteringsløsninger øker sikkerheten og senker vedlikeholdsutgiftene

Sikkerhet og lønnsomhet står i fokus for alle som drifter og utvikler næringseiendom. Dessuten er parkeringsplasser, gangveier, sykkelstier, grøntområder og alt som omgir eiendommen med på å danne førsteinntrykket brukere og gjester får av eiendommen. 

Ta gjerne kontakt med oss for en prat! Vi er stolte over fagkunnskapen vår og bruker den til å utarbeide skreddersydde løsninger, slik at ethvert prosjekt får det beste utgangspunktet for riktige og varige løsninger.

Parkeringshus

Parkeringsløsninger som gjør jobben – uansett vær

Utvikling av parkeringshus er noe vi har drevet med i en årrekke, og vi har testet og observert hvilke løsninger som fungerer. Sikkerhet, samt effektiv rengjøring og minimalt med vedlikehold er avgjørende. Et vanntett og slitesterkt dekke er derfor svært viktig. Ved å velge en av våre grundig testede membraner legger du bokstavelig talt det beste grunnlaget for å unngå asfaltskader, og hindre inntrenging av vann og kjemikalier.

I tillegg til brukskvalitet og slitestyrke må også komfort og sikkerhet stå høyt på prioriteringslisten for ethvert parkeringshus. Vi hjelper bedriften med å utarbeide en god plan for belysningen og sørger samtidig for skilting og merking, slik at vi skaper et rom der det er lett å manøvrere, og der de besøkende kan føle seg trygge. Mange av kundene våre velger å bruke fartsdumper og et dekke i lyse farger, siden det gjør bruken tryggere og mer behagelig for både kunder og medarbeidere.

Løsning

Støpeasfalt – et vanntett og vedlikeholdsfritt dekke som beskytter konstruksjonen.

 

Utendørsparkering

Trygg og oversiktlig parkering, i all slags vær

Vi bygger og bor i et land der klimaet og årstidene gir premissene for det meste av utendørs aktivitet. Så også for utendørs parkering. Våre oppdragsgivere etterspør løsninger som tåler mye bruk og stor slitasje, og som tåler den norske vinteren. Vårt svar er løsninger basert på dekker av høy kvalitet og slitesterke membraner, og alltid i samsvar med kundens ønsker og behov.

Vi er like opptatt av sikkerhet som vi er av været. Gjennomtenkt skilting, god merking, eventuelt fartsdumper og spesialtilpassede løsninger som bruk av farger på dekkene, er noe av det vi kan bidra med for å trygge og hjelpe både fotgjengere og sjåfører. Siden parkeringsplassen ofte er det første stedet en besøkende kommer til, må den fremstå så praktisk og tiltalende som mulig. Førsteinntrykk er viktig.

Løsning

AB / AGB for parkering på bakkenivå.
Støpeasfalt for parkering i etasjer der det er behov for vanntett løsning og eventuelt også farger.

 

Gangveier og sykkelstier

Det skal være trygt og hyggelig å ankomme et bygg, uansett transportmåte

Gangveier og sykkelstier er viktige elementer i den rammen som omgir et bygg eller en eiendom. De skal være trygge og praktiske å benytte, og her har eier av eiendommen muligheten til å gjøre et godt førsteinntrykk allerede før døra åpnes.

Bruk av ulike steinmaterialer og pigmenteringer kan fremheve det visuelle uttrykket, og skape et hyggelig og trygt miljø der det er godt å være.

Løsning

AGB standard asfalt, en rimelig og holdbar løsning.
Støpeasfalt når det er behov for å øke sikkerhet ved bruk av farger.

Grøntområder

Også grønne lunger trenger riktige løsninger

Grøntområder gir urbane miljøer et umiddelbart løft, men det handler ikke bare om at de er vakre å se på. De er også byens lunger og naturlige tilholdssteder som fremmer det biologiske mangfoldet. Visste du at de også kan bidra til å motvirke forurensning ved at de på naturlig vis renser luft og vann, og til og med gjør byene svalere? Grøntområder er også en rimeligere og mer effektiv metode for å håndtere oversvømmelser enn et nettverk av kloakkledninger og drensgrøfter.

NCC har erfaring med overflatedrenering, gjennomtenkt belysning og kantstein gjør til grøntområder. Gjennomtenkt utforming og riktige dekker gir grøntområder med god drenering og minimalt behov for vedlikehold.

Løsninger

Støpeasfalt som vanntett underlag for grønne tak.
Støpeasfalt også på bakkenivå der man ønsker forskjellige farger.
AGB som standard asfalt.

 

Innendørs gulvflater og inngangshaller

Slitesterke gulv som varer lenge og holder seg pene

Noen gulv må ha superkrefter. Området innenfor inngangen til hoteller og handlesentre har høy aktivitet, og der trengs det gulv som tåler røff behandling. Det samme gjelder pakkeanlegg som behandler mat, og andre typer produksjonsanlegg. NCC legger slitesterke, solide gulv som tåler stor trafikk, og som holder seg pene i mange år. Hygiene og enkel rengjøring er andre viktige faktorer.

Vi hjelper deg med å utvikle det perfekte gulvet til krevende miljøer. Dekkene våre er brannsikre og slitesterke nok til å takle tung trafikk. Trenger du sklisikre flater, en bestemt fargenyanse eller en viss type membran? Vi skreddersyr løsninger for hvert bygg og hvert enkelt område.

Løsninger

NCC Strongphalt for de tøffeste påkjenningene.
Støpeasfalt når det ønskes variasjon i farger i tillegg til slitesterkhet.

 

Lasteramper

En lasterampe kan ikke bli for solid

Lasteramper, og områdene rundt lasterampene, må planlegges med ekstra omtanke. Siden lasteflatene må tåle tung statisk belastning og mekanisk spenning, vil det lønne seg i lengden å investere i løsninger som tåler maksimal belastning. Erfaring viser at hyppig vedlikehold i lastesoner ofte direkte påvirker effektivitet og daglig drift – dette planlegger vi for å unngå. For å være på den sikre siden anbefaler vi å satse på en kraftigere og mer slitesterk løsning enn for dekkene andre steder i virksomheten.

Lastesoner kan med hell også markeres med en annen farge for å gjøre det veldig tydelig hvor lossingen finner sted. Vi har produktene som kreves for å bygge det solide og slitesterke dekket du trenger.

Løsning

NCC Strongphalt for de tøffeste påkjenninger.

Skriv inn din kontaktinformasjon bedrift

Les mer om vår personvernspolicy