NCCs løsninger for sameier og borettslag

Asfaltering for sameier og borettslag

Funksjonelle uteområder øker trygghet og livskvalitet

Felles uteområder i sameier og borettslag krever nøye planlegging. Det er ofte mange hensyn å ta. Noen beboere ønsker grønne lunger med idylliske gangveier og lekeplasser der barna kan få utløp for energien på en trygg måte. Andre igjen har parkeringsplasser øverst på lista. Vaktmesteren ønsker kanskje enkel drift og mist mulig vedlikehold. Det finnes løsninger som tilfredsstiller alt dette.

Vi følger alltid tre hovedprinsipp når vi skal utvikle utendørsområder som omgir boligkomplekser: Menneskene står i sentrum for alt vi gjør. Alle løsninger skal utføres slik at de tåler tidens tann. Og naturligvis er sikkerhet avgjørende for boligprosjekter der barn og trafikk møtes. Kartlegg behovene, ta kontakt med oss og fortell om deres ambisjoner, så utvikler vi gjennomtenkte løsninger for deres prosjekt.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat! Vi er stolte over fagkunnskapen vår og bruker den til å utarbeide skreddersydde løsninger, slik at ethvert prosjekt får det beste utgangspunktet for riktige og varige løsninger.

Skriv inn din kontaktinformasjon bedrift

Les mer om vår personvernspolicy

Jonas Beckmann NCC Industry Asfalt
Jonas Beckmann

Sales and Market Manager, NCC Industry