Valle View

Velkommen til et kontorbygg med høye ambisjoner! I Valle View har du hele Oslo for dine føtter. Dette fremtidsrettede kontorbygget rager over de omkringliggende byggene og har en fantastisk utsikt over byen.

I tillegg til en formidabel utsikt byr Valle View også på gode profileringsmuligheter ut mot E6, ut mot torget og Intility Arena.

Her finner du effektive planløsninger som gir rom for stor fleksibilitet. Et imponerende fasadeareal og de knekte formene gir siktlinjer og gløtt både mellom byggene og inne i kontorarealene.

Kontormiljøet vil være spesielt godt egnet for leietakere med fokus på et effektivt og inkluderende arbeidsmiljø og naturlig samhandling i organisasjonen. Store effektive etasjeplan og store vinduer med godt lysinnslipp kjennetegner kontorarealene i Valle View.

I øverste etasje vil du finne personalrestaurant og møteromssenter. Her ligger det også en romslig takterrase med utsikt over store deler av byen. I Valle View ligger alt til rette for å skape en effektiv og attraktiv arbeidsplass!

 

Timelapse Valle View

Opplev hvordan Valle View blir bygget trinn for trinn

Slik bygges Valle View effektivt

eirik yttervik
Eirik Yttervik

Head of Sales, NCC Property Development

Markus Stellander
Markus Stellander

Distriktsleder Stor-Oslo, NCC Building Nordics