Direktør for divisjon Building i NCC Norge, Roger Nygård, takket byggherren Bærum kommune for samarbeidet under kranselaget på Rud svømmehall.

Kranselag på Rud svømmehall

Allerede før påske var yttervegger og tak på plass på Building-prosjektet Rud svømmehall i Bærum, og denne uken kunne endelig den tradisjonelle markeringen gjennomføres.

Prosjektet nådde Tett bygg 8.april, men som følge av koronasituasjonen kunne ikke prosjektet da markere dette på tradisjonelt vis. 

Men med lempete korona-regler, kunne markeringen onsdag 10.juni endelig gjennomføres, forteller en fornøyd prosjektleder Ståle Ottestad ved Rud svømmehall.

- Totalt var vi cirka 90 personer samlet i strålende sommersol med servering av kake og baguetter, sier han.

Direktør for divisjon Building i NCC Norge, Roger Nygård, takket byggherren Bærum kommune for samarbeidet, og fra kommunen ble det fremholdt at de gleder seg til bygget blir ferdig.

Kranselaget ble arrangert i to runder, der yrkesarbeidere og byggherren deltok på første del, og i en andre del der ansatte i Bærum kommune samt konsulenter, NCCs ledere og prosjektutviklere deltok – igjen som følge av koronasituasjonen.

NCCs datterselskaper Hercules har utført fundamenteringsarbeider og Carl C. Fon gravearbeider i prosjektet, Område Oslo leverer utomhus- og gartnerarbeider og NCC Industry utfører asfaltarbeider.

Det ferdige svømmeanlegget blir som første i Norge BREEAM-miljøsertifisert, med nivået Very Good, og i tillegg skal bygget tilfredsstille den norske passivhusstandarden.


Rune Wiig

Market and Customer Manager, NCC Building Stor-Oslo, NCC Building Nordics