Media

Velkommen til vår medieavdeling. Her finner du pressemeldinger og nyheter om våre prosjekter og virksomhet i Norge. Du finner også bilder, filmer, våre sosiale mediekanaler, mediekontakter og mye mer.

Mediehenvendelser:
Medietelefon Norge: +47 464 24 192 
NCC Presstjänst: +46-8-585 51 900
Email: media@ncc.no

Tonje Sund

Head of Communication Norway, NCC Group

+47 403 04 294 Send epost

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group

+47 951 30 693 Send epost

Mari Wæraas

Communication Advisor, NCC Building Nordics

+47 992 64 850 Send epost

Pressemeldinger

NCC overleverte Halden kommunes første plusshus

NCC overleverte i dag Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter til Halden Kommune. Solceller, ekstra isolering, energibrønner og varmepumpe er med på å gjøre dette til Halden kommunes første plusshus. Et plusshus produserer mer energi over året enn det forbruker.

NCC bygger sterk sikkerhetskultur med digitalisert læring

Denne uken skal 12 000 NCC-ansatte i de nordiske land delta i kurs og aktiviteter for å sikre kontinuerlig fokus på helse, miljø og sikkerhet (HMS) i det daglige arbeidet. Digitaliserte læringsark er ett av mange tiltak som har gitt positiv effekt og som løftes frem i årets HMS-uke.

NCC har signert asfaltkontrakter for 380 millioner kroner

NCC har de siste ukene signert ni nye asfaltkontrakter med Statens vegvesen og fylkeskommuner. Den samlede kontraktsverdien er på om lag 380 millioner kroner.

NCC bygger barnehage i massivtre for Nordre Follo kommune

På oppdrag for Nordre Follo kommune skal NCC bygge den nye Magasinparken barnehage i Ski. Kontrakten ble nylig signert og har en verdi på nærmere 90 millioner kroner.

NCC bygger ubåtkai for Forsvarsbygg

På oppdrag for Forsvarsbygg skal NCC bygge ny ubåtkai på marinebasen Haakonsvern i Bergen. Kontrakten ble nylig signert og har en verdi på om lag 450 millioner norske kroner.

Nyheter

Fransk tenketank på inspirasjonstur til Oslo og Stovner bad

Den franske tenketanen « La Fabrique de la Cité» var på inspirasjonstur til Oslo for å lære mer om lavkarbon-byutvikling og hvordan tilrettelegge for bærekraftig utvikling av urbane prosjekter. I den forbindelse besøkte de prosjektet Stovner bad i Oslo.

Fagbrev dokumenterer den solide fagkunnskapen

Tre av de erfarne og solide ansatte ved Valberg pukkverk har nylig gått opp til fagprøve og bestått fagbrev i fjell- og bergverksfaget.<br />- Det er viktig for oss at våre dyktige medarbeidere nå kan dokumentere den solide kompetansen de har, sier sjefen i pukkverket.

NCC oppgraderer stasjoner for nye tog i Oslo-regionen

Anleggsarbeidene med stasjonstiltak for nye lokaltog i Oslo-regionen er startet. Her skal NCC forlenge og tilpasse åtte jernbanestasjoner, slik at de er klare for nye togsett som skal trafikksettes i 2025/26.

Granåsen idrettspark verdens første BREEAM-miljøsertifiserte hopparena

NCC-bygde Granåsen idrettspark i Trondheim er som første hoppanlegg i verden klassifisert av den internasjonale sertifiseringsordningen BREEAM Infrastructure - til nivået «Excellent».

DigiQuip – opplæring i HMS-verktøy på Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter

Som en aktivitet i HMS-uken, inviterte NCC Digiquip til Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter for å holde opplæring i programvaren.