Pressemeldinger

NCC skal asfaltere for Vestland fylkeskommune

På oppdrag for Vestland fylkeskommune skal NCC produsere og legge 28 000 tonn asfalt denne høsten. Kontrakten har en verdi på ca 35 millioner kroner.

Riktige holdninger og adferd er nøkkelen til trygge bygge- og anleggsplasser

I morgen arrangerer NCC Awareness Day for å rette fokuset på sikkerheten i virksomheten. Årets tema er selskapets sikkerhetskultur, som har stor betydning for å skape et trygt arbeidsmiljø uten ulykker.

NCC tildelt ny tinghuskontrakt av Statsbygg

NCC er sammen med Dyrvik Arkitekter tildelt kontrakten for å utvikle og bygge Tønsberg Tinghus.

NCC skal bygge Ny Sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum

NCC har i dag signert kontrakt med Helse Sør-Øst RHF for bygging av et nytt bygg for sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum. Kontrakten har en verdi på ca 1 milliard norske kroner.

NCC bygger Stovner bad for Oslobygg KF

På oppdrag for Oslobygg KF starter NCC i slutten av juni opp byggearbeidet på Stovner bad i Groruddalen i Oslo. Prosjektet har en kontraktsverdi på ca 825 MNOK og skal stå ferdig i 2026.

NCC bygger Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter i Halden

Halden kommune og NCC signerte i dag avtalen for bygging av Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter. Kontrakten har en verdi på ca 70 millioner kroner.

NCC skal asfaltere Ørsta-Volda lufthavn

På oppdrag for Avinor starter NCC i midten av juni opp arbeidet med å reasfaltere Ørsta-Volda lufthavn i Ørsta kommune. Oppdraget har en verdi på ca 20 millioner kroner.

NCC utvikler Føyka barnehage i samspill med Asker kommune

Asker kommune og NCC Building har nylig signert en samspillsavtale for en ny og større barnehage på Føyka.

NCC bygger Granåsen fotballhall for Trondheim kommune

I juni starter NCC opp arbeidet med å bygge Granåsen fotballhall i Trondheim. Etter planen skal fotballhallen stå klar innen utgangen av 2024. Kontrakten med Trondheim kommune er på 236 millioner kroner.

Denne uken starter NCC arbeidet med asfaltering av riksveier i Sør-Trøndelag

På oppdrag for Statens vegvesen skal NCC Industry asfaltere på riksveier i Sør-Trøndelag. Asfaltkontrakten har en verdi på om lag 37 millioner kroner.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group