NorgesTaxi flytter til Valle Wood

NorgesTaxi velger Valle Wood når de skal velge nye lokaler og flytter inn i kontorbygget i massivtre tidlig på høsten.

NorgesTaxi AS er Norges største landsdekkende taxiselskap. Selskapet er en del av Cabonline Group, en av Europas ledende teknologi- og tjenesteleverandører til taxibransjen. Konsernet har mer enn 5.000 biler i Norge, Sverige og Finland og utfører over 20 millioner turer i året, fordelt på over 230 byer i Norden.

Administrerende direktør i NorgesTaxi, Dag Kibsgaard-Petersen, tror flyttingen til Valle Wood vil være med på å gi selskapet et løft.

- Når vi skulle velge nye lokaler for NorgesTaxi sto et moderne og fleksibelt kontorbygg med en tydelig miljøprofil øverst på ønskelisten. Vi ønsket oss en sentral lokalisering i nærhet til trafikknutepunkt og offentlig transport, og det får vi på Valle. I tillegg falt vi for sharingkonseptet og de innbydende fellesområdene som er svært godt tilrettelagt for både møter, konferanser og events. Valle Wood passer NorgesTaxi og våre behov veldig bra, sier Kibsgaard-Petersen.

Valle Wood ferdigstilles i mai 2019. På gateplan åpner restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

- Det er gledelig at NorgesTaxi velger Valle Wood som sitt nye hovedkontor. Vi i NCC har strukket oss langt for å utvikle et bygg som tilfredsstiller leietakernes ønsker og behov, og det er godt å se at dette faller i smak hos markedet. Valle Wood begynner nå å nærme seg fullt utleid, og vi opplever stor interesse på de resterende arealene, sier Eirik Yttervik, Utleiedirektør i NCC Property Development.

Administrerende direktør i NorgesTaxi, Dag Kibsgaard-Petersen
Eirik Yttervik

Acting Head of Property Development Norway, NCC Property Development