Niras velger Valle View

Konsulentselskapet NIRAS har inngått leieavtale og flytter inn i 12. etasje i Valle View i Oslo nærmere sommeren i år.

 

NIRAS startet sitt søk etter nye lokaler i slutten av september 2020 og etter flere runder med evaluering av flere ulike prosjekter og påfølgende forhandlinger, tok de nylig beslutningen om å flytte fra Kongens gate til Valle View.

-Vi ønsker NIRAS velkommen til Valle View og vi er svært godt fornøyde med å få inn NIRAS som leietaker og tror at deres virksomhet vil bidra til å skape et mangfold i bygget. Det pågår flere interessante prosesser med aktuelle leietakere i Valle View og vi forventer at de ledige lokalene i Valle View vil fylles opp med flere spennende leietakere, sier Eirik Yttervik, Head of Sales and Marketing i NCC Property Development Norge.

NIRAS er et skandinavisk konsulentselskap med mer enn 50 kontorer i rundt 30 land i Europa, Asia og Afrika. Selskapet har spesialisert seg på ingeniøroppgaver og profesjonelle rådgivningstjenester. NIRAS er opprinnelig en danske bedrift som har transformert seg til en skandinavisk bedrift med et globalt avtrykk.

-Vi ønsket nye og effektive lokaler som med en sentral beliggenhet. Valle View ligger like ved kollektivknutepunktet Helsfyr og fremstår derfor som attraktivt for oss, sier daglig leder Theis Tarp Rasmussen i Niras Norge.

Bli bedre kjent med NIRAS her.

I begynnelsen av februar tok Utlendingsdirektoratet – UDI - over de 9 første etasjene pluss to kjelleretasjer. Med NIRAS inn i 12. etasje, begynner det å fylles opp i det 13. etasjer høye Valle View.

Det er UNION Norsk Næringsmegling som håndterer utleie av Valle-prosjektet for NCC Property Development Norge og UNION Eiendomskapital. 

Sjekk leiemulighetene i Valle View.

Eirik Yttervik

Head of Property Development Norway, NCC Property Development