Startet samspill på Føyka barnehage

Nylig var det det oppstart av samspillsfasen for Føyka barnehage. Asker kommune og NCC var samlet for å konkretisere mål og legge rammer for prosjektet.

I mai signerte Asker kommune og NCC en samspillskontrakt om å utvikle Føyka barnehage i Asker. Utviklingsfasen forventes å være ferdig i oktober. 

-NCC og Asker kommune har jobbet sammen på flere prosjekter tidligere, men det gir alltid en stor verdi i å ha et møte med forventningsavklaring, målsetninger og der alle involverte parter får en grundig innføring i hva prosjektet omfatter, sier prosjektleder i NCC, Henning Pettersen.

NCC igangsetter prosjektstudio for samspillsfasen, en arbeidsmetode som forenkler kommunikasjonslinjene, og skaper bedre flyt i samspillspillet. 

-NCC har lang erfaring med å jobbe med prosjektstudio. Gjennom prosessen søker vi etter metoder som er virkningsfulle og viktig for prosjektet. Vi innhenter erfaringer og meninger fra brukerne av bygget, slik at vi får etablert gode løsninger, sier prosjekteringsleder i NCC Building, Thomas Iversen.

Illustrasjoner: Arkitektkontoret Gasa AS.