Besøk en byggeplass

Ønsker du å besøke en byggeplass eller anleggsprosjekt? For at vi skal kunne garantere din sikkerhet må du alltid kontakte oss i forkant.

Når du som besøker går inn på en av våre byggeplasser eller anleggsprosjekter er det vi som er ansvarlig for din sikkerhet. En byggeplass kan være farlig og vi har derfor strenger forhåndsregler som gjelder for alle som ferdes her. Det gjelder også besøkende. Du kan avtale et besøk på en av våre byggeplassen ved å ta kontakt med prosjektlederen på det aktuelle prosjektet.

Du trenger en guide

Er besøket booket og klart? Da ber vi deg om å møte opp på byggeplassens prosjektkontor. Det er som regel en brakkerigg i nærheten. Når du ringer og avtaler et besøk har vi muligheten til å forberede oss og finne en guide som på en sikker måte kan vise deg rundt på byggeplassen. Guiden din vil gi deg det du trenger av nødvendig verneutstyr.

Velkommen!

Forståelse for våre sikkerhets- og ordensregler gjør at vi kan gi deg et sikkert besøk på en av våre byggeplasser.

For å besøke en av våre byggeplasser, må du ha gjennomført vårt elektroniske sikkerhetskurs "Introduksjon til HMS". NB! Sørg for god internettilgang når du skal gjennomføre kurset.

Velkommen!