Helle sandtak

Velkommen til Helle sandtak. Her tar vi ut naturgrus som kan brukes i betong og asfaltproduksjon, samt veibygging. Anlegget ligger på Helle i Forsand, i Sandnes kommune, rundt 4 mil øst for Stavanger.

Privatkunder Bedriftskunder Tilhenger Ikke storesekk
Mandag-torsdag 07.00-15.30
Fredag 07.00-12.30
Besøksadresse: Helle sandtak, Espedalsvegen 627, 4110 Forsand
Åpne veibeskrivelse i Google Maps

Produkter

Ønsker du prisliste, vennligst kontakt NCC Kundesenter på telefonnummer 23 88 79 34 eller send en e-post til kundesenter@ncc.no.

Alle disse fraksjonene kan lastes på henger eller fylles i storsekk:

Privatpersoner

Bedrift

Per Thu

Site Manager, NCC Industry

+47 913 29 020 Send epost

Espen Allum

Salgssjef, innland, Steinmaterialer, NCC Industry

+47 911 91 990 Send epost

Kontakt oss

Fyll inn din informasjon

Les mer om vår personvernspolicy 

Øvrig informasjon fra NCC

Vi er en NCC Kielo-site

Hva er en NCC Kielo-site?

I NCC har vi et mål om å fremme et variert biologisk liv i grustakene - både mens de er i bruk og i tiden etter. Derfor introduserte vi i 2012 en ny metode - NCC Kielo - for å øke biologisk mangfold i grus- og steinbrudd i alle de fire nordiske landene.

Kielo er forkortelsen for den finske "KIviaineksen Elävä LuontO", som betyr "levende natur av stein". For å bli en NCC Kielo-site er det en rekke kriterier som må oppfylles, inkludert en kartlegging av naturtyper for å kartlegge karakteristiske arter i området, sette seg mål for området og en grundig planlegging av aktiviteter som kan bidra til å skape ønskede forhold for biologisk mangfold.

Les mer om NCC Kielo her.

Vi er en Ansvarlig byggeplass

Hva er en Ansvarlig byggeplass? 

Ansvarlig byggeplass er utviklet for å være et støtte i arbeidet med å forbedre og vurdere bærekraftarbeidet på våre prosjekter. En byggeplass kan for eksempel være et bygg- eller anleggsprosjekt, en lokasjon for utvinning av stein eller en kontrakt for veiservice. Ved å gjennomføre tiltak i denne sjekklisten, vil bærekraftige løsninger være tilstede i hele verdikjeden, noe som også forenkler kommunikasjonen av vårt bærekraftarbeid til våre interessenter.