Helle sandtak

Velkommen til Helle sandtak. Her tar vi ut naturgrus som kan brukes i betong og asfaltproduksjon, samt veibygging. Anlegget ligger på Helle i Forsand, i Sandnes kommune, rundt 4 mil øst for Stavanger.

Privatkunder Bedriftskunder Tilhenger Ikke storesekk
Mandag-torsdag 07.00-15.30
Fredag 07.00-12.30
Besøksadresse: Helle sandtak, Espedalsvegen 627, 4110 Forsand
Åpne veibeskrivelse i Google Maps

Produkter

Ønsker du prisliste, vennligst kontakt NCC Kundesenter på telefonnummer 23 88 79 34 eller send en e-post til kundesenter@ncc.no.

Alle disse fraksjonene kan lastes på henger eller fylles i storsekk:

Privatpersoner

Bedrift

Per Thu

Site Manager, NCC Industry

Espen Allum

Salgssjef, innland, Steinmaterialer, NCC Industry

Kontakt oss

Fyll inn din informasjon

Les mer om vår personvernspolicy 

Øvrig informasjon fra NCC

Vi er en NCC Kielo-site

Hva er en NCC Kielo-site?

I NCC har vi et mål om å fremme et variert biologisk liv i grustakene - både mens de er i bruk og i tiden etter. Derfor introduserte vi i 2012 en ny metode - NCC Kielo - for å øke biologisk mangfold i grus- og steinbrudd i alle de fire nordiske landene.

Kielo er forkortelsen for den finske "KIviaineksen Elävä LuontO", som betyr "levende natur av stein". For å bli en NCC Kielo-site er det en rekke kriterier som må oppfylles, inkludert en kartlegging av naturtyper for å kartlegge karakteristiske arter i området, sette seg mål for området og en grundig planlegging av aktiviteter som kan bidra til å skape ønskede forhold for biologisk mangfold.

Les mer om NCC Kielo her.

Vi er en Bærekraftig arbeidsplass

Hva er en Bærekraftig arbeidsplass? 

Bærekraftig arbeidsplass er utviklet for å være et støtte i arbeidet med å forbedre og vurdere bærekraftarbeidet på våre prosjekter. En arbeidsplass kan for eksempel være et bygg- eller anleggsprosjekt, en lokasjon for utvinning av stein eller en kontrakt for veiservice. Ved å gjennomføre tiltak i denne sjekklisten, vil bærekraftige løsninger være tilstede i hele verdikjeden, noe som også forenkler kommunikasjonen av vårt bærekraftarbeid til våre interessenter.