PP11, kontorprosjekt på Lysaker

NCC har utviklet og bygget nytt hovedkontor for Nemko i Philip Pedersens vei 11 på Lysaker, vest for Oslo. Leiekontrakten er på 4800 kvm i NCCs kontorprosjekt PP11.

-Vi er svært glade for at en global organisasjon som Nemko velger å samarbeide med NCC ved flytting av sitt norske hovedkontor. PP11 gir dem lokaler med en unik plassering, som gir kontrasten mellom visuell identitet mot E18 på den ene siden og naturomgivelser på den andre siden, sa administrerende direktør Manne Aronsson i NCC Property Development i forbindelse med signeringen av utleieavtalen med Nemko.

Nemkos  kontorer er i byggets 1. til 3. etasje selskapet er desidert største leietaker i PP11, som totalt er på fire etasjer (ca 6300 m2). 

Moderne og fremtidsrettet

-Dette er veldig spennende for oss, og vi gleder oss til å flytte inn i nye og fremtidsrettede kontorer som bedre gjenspeiler oss som selskap. Fleksibiliteten i PP11 gir oss meget gode muligheter til å effektivisere arbeidsflyten, spesielt siden vi har mange laboratorieinstallasjoner. Samtidig gir dette nye hovedkontoret oss meget god profilering og en mulighet til å styrke vår posisjonering, sa Rune Slapgard, direktør for HR-, IT- og organisasjonsutvikling i Nemko i forbindelse med signeringen av leiekontrakten.

PP11 er miljøsertifisert til BREEAM-nivået "Excellent". Dette innebærer et økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk. PP11 er tegnet av Henning Larsen Architects.