PP11, kontorprosjekt på Lysaker

NCC har utviklet og bygget nytt hovedkontor for Nemko i Philip Pedersens vei 11 på Lysaker, vest for Oslo. Leiekontrakten er på 4800 kvm i NCCs kontorprosjekt PP11.

-Vi er svært glade for at en global organisasjon som Nemko velger å samarbeide med NCC ved flytting av sitt norske hovedkontor. PP11 gir dem lokaler med en unik plassering, som gir kontrasten mellom visuell identitet mot E18 på den ene siden og naturomgivelser på den andre siden, sier administrerende direktør Manne Aronsson i NCC.

Nemkos nye kontorer blir beliggende i byggets 1. til 3. etasje. De blir den desidert største leietakeren i PP11 som totalt er på fire etasjer (ca 6300 m2). NCC utvikler også prosjekt på nabotomten i PP9, som består av 11.000 kvadratmeter.

Moderne og fremtidsrettet

-Dette er veldig spennende for oss, og vi gleder oss til å flytte inn i nye og fremtidsrettede kontorer som bedre gjenspeiler oss som selskap. Fleksibiliteten i PP11 gir oss meget gode muligheter til å effektivisere arbeidsflyten, spesielt siden vi har mange laboratorieinstallasjoner. Samtidig gir dette nye hovedkontoret oss meget god profilering og en mulighet til å styrke vår posisjonering, sier Rune Slapgard, direktør for HR-, IT- og organisasjonsutvikling i Nemko. 

PP11 planlegges miljøsertifisert til BREEAM-nivået "Excellent". Dette innebærer et økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk. PP11 er tegnet av Henning Larsen Architects.