Østensjøveien 27

Østensjøveien 27 er et prisbelønnet prosjekt med beliggenhet på Brynseng i Oslo. Kontorbygget er BREEAM-sertifisert Excellent og bygget som passivhus, og i tillegg valgt ut som et forbildeprosjekt i FutureBuilt.

Østensjøveien 27 ligger sentral plassert på Bryn/Helsfyr med kort vei til kollektivknutepunkter og nært til Ring 3. Bygget ble ferdigstilt i desember 2013 og har en meget god eksponering mot Østensjøveien, som er planlagt som miljøgate av Oslo kommune.

Arkitekt for prosjektet er det velrennomerte arkitektfirmaet Henning Larsen Architects.

Spektakulær arkitektur

Med Ø27 har vi skapt fremtidens arbeidsplasser i arealeffektive lokaler. Trivsel, effektivitet og fleksibilitet står i høysetet for bygget som møter morgendagens krav til en moderne arbeidsplass. Etasjene er innredet både som åpne kontorlandskap og med cellekontorer.

Ø27 har en spektakulær arkitektur. Kontoretasjene er bygget opp omkring et stort åpent atrium med møterom som "henger" ut i det åpne arealet. Disse er med på å gi spenning og aktivitet til atriet. Atriet fungerer også som en møteplass og som sitteplasser for kantinen. Et flott møtesenter ligger i direkte tilknytning til kantinen. I lobbyen finnes en flott betjent kaffebar som er åpen både for byggets leietakere og andre besøkende.

Ett av verdens beste miljøbygg

Ø27 ble sammen med tre andre bygg nominert i kategorien «Best Innovative Green Building» under MIPIM Awards på eiendoms- og byutviklingsmessen MIPIM i Cannes i mars 2014. Ø27 var det eneste nordiske bygget som ble nominert i sin klasse.

Ø27 ble også nominert til de 100 beste blant bærekraftige løsninger av den globale miljøorganisasjonen Sustainia100 på klimakonferansen Rio+20 i 2012

NCC Norge Hovedkontor
NCC Norge Hovedkontor
Besøksadresse:

Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Postadresse:

Postboks 93 Sentrum, 0101 Oslo