Valle Wood - unikt kontorbygg i massivtre

Vil du sitte i et kontor utenom det vanlige? Da er Valle Wood stedet for deg. Dette signaturbygget ligger midt i hjertet av kontorområdet Valle. Valle Wood bygges i massivtre og skiller seg tydelig fra de andre kontorbyggene, både i form og funksjon.

I byggets første etasje åpner 4Service restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser, samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

Restauranten Trewerket blir selve hjertet på Valle. Trewerket skal knytte både de som jobber, og de som bor på Valle, sammen. Her vil det arrangeres ulike aktiviteter som filmvisningskveld, vinkurs eller frokostseminarer. Stemningen skal være uformell og her passer det og ta seg noe godt å drikke og en runde shuffleboard eller spise en god middag.

Bli med på innsiden av Valle Wood

Valle Wood er et nyskapende kontorbygg sentralt beliggende i Oslo. Valle Wood vil ha synlig treverk både innvendig og på fasaden, noe som gir et levende bygg med gode lysforhold og godt inneklima.
Bent Roar
Bent Roar Ekse

Utleiesjef, NCC Property Development

Eirik Yttervik small
Eirik Yttervik

Head of Sales, NCC Property Development

Fakta
  • By: Oslo
  • Prosjekttype: Kontor
  • Prosjektfase: Til leie
  • Byggestart: 2017
  • Innflytningsdato: 2019
  • Arkitekt navn: Lund+Slaatto

Les i Valle Wood-prospektet