Valle Wood - unikt kontorbygg i massivtre

Vil du sitte i et kontor utenom det vanlige? Da er Valle Wood stedet for deg. Dette signaturbygget ligger midt i hjertet av kontorområdet Valle. Valle Wood bygges i massivtre og skiller seg tydelig fra de andre kontorbyggene, både i form og funksjon.

I byggets første etasje åpner 4Service restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser, samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

Restauranten Trewerket blir selve hjertet på Valle. Trewerket skal knytte både de som jobber, og de som bor på Valle, sammen. Her vil det arrangeres ulike aktiviteter som filmvisningskveld, vinkurs eller frokostseminarer. Stemningen skal være uformell og her passer det og ta seg noe godt å drikke og en runde shuffleboard eller spise en god middag.

Når vi skulle velge nye lokaler for NorgesTaxi sto et moderne og fleksibelt kontorbygg med en tydelig miljøprofil øverst på ønskelisten. Vi ønsket oss en sentral lokalisering i nærhet til trafikknutepunkt og offentlig transport, og det får vi på Valle.

“Når vi skulle velge nye lokaler for NorgesTaxi sto et moderne og fleksibelt kontorbygg med en tydelig miljøprofil øverst på ønskelisten. Vi ønsket oss en sentral lokalisering i nærhet til trafikknutepunkt og offentlig transport, og det får vi på Valle.”

- Dag Kibsgaard-Petersen, NorgesTaxi

bent roar ekse
Bent Roar Ekse

Utleiesjef, NCC Property Development

eirik yttervik
Eirik Yttervik

Head of Sales, NCC Property Development

Fakta
  • By: Oslo
  • Prosjekttype: Kontor
  • Prosjektfase: Til leie
  • Byggestart: 2017
  • Innflytningsdato: 2019
  • Ledig areal: 441 og 523 kvm
  • Miljøsertifisering: BREEAM NOR Excellent
  • Arkitekt navn: Lund+Slaatto