Valle Wood - unikt kontorbygg i massivtre (Fullt utleid)

Signaturbygget Valle Wood ligger midt i hjertet av kontorområdet Valle. Valle Wood er bygget i massivtre og skiller seg tydelig fra de andre kontorbyggene, både i form og funksjon. Bygget er nå fullt utleid.

I byggets første etasje har 4Service åpnet restauranten Trewerket. Her finner man både kaffebar og restaurant samt mange sosiale arrangementer. Trewerket er også restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje er det etablert et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser, samt et flott møteromsenter. Her kan man leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

Restauranten Trewerket er selve hjertet på Valle. Trewerket knytter både de som jobber, og de som bor på Valle, sammen. Her arrangeres det ulike aktiviteter som filmvisningskveld, vinkurs eller frokostseminarer. Stemningen er uformell og her passer det og ta seg noe godt å drikke og en runde shuffleboard, eller bare spise en god middag.

Når vi skulle velge nye lokaler for NorgesTaxi sto et moderne og fleksibelt kontorbygg med en tydelig miljøprofil øverst på ønskelisten. Vi ønsket oss en sentral lokalisering i nærhet til trafikknutepunkt og offentlig transport, og det får vi på Valle.

“Når vi skulle velge nye lokaler for NorgesTaxi sto et moderne og fleksibelt kontorbygg med en tydelig miljøprofil øverst på ønskelisten. Vi ønsket oss en sentral lokalisering i nærhet til trafikknutepunkt og offentlig transport, og det får vi på Valle.”

- Dag Kibsgaard-Petersen, NorgesTaxi