Nyheter

NCCs kommentarer til forslaget til statsbudsjett 2024

Vi mener budsjettforslaget burde lagt opp til høyere bevilgninger til bygg- og anleggsprosjekter med kort oppstartstid, herunder vedlikeholdsprosjekter.

Nettverksbygging: Prosjekteringslederne i NCC delte erfaringer

I en bransje der suksess ofte måles i effektivitet og kvalitet, er samarbeid og læring av avgjørende betydning. Nylig ble det gjennomført en inspirerende samling for prosjekteringsledere i NCC, hvor deltakerne fikk muligheten til å dele erfaringer, diskutere arbeidsmetoder og dra på prosjektbesøk for å lære av hverandres utfordringer og suksesser.

Det støpes på Granåsen fotballhall

NCC Building er godt i gang med arbeidene på Granåsen fotballhall i Trondheim. Hoppbakken og skianlegget ble levert i midten av september, og nå er det den tredje fasen av idrettsparken som skal bygges.

Åpnet klatretårnet i Trondheim

Nylig kunne klatreparken Grip klatring Sluppen åpne dørene etter ombyggingen og utvidelsen med en ny tauhall og klatretårn. Et av Norges største og mest komplette klatresenter står nå klare til å ta imot klatrere på alle ferdighetsnivåer.

NCCs kommentar til forslaget til statsbudsjett for 2023

Den uoversiktlig og volatile markedssituasjon gir behov for så høy grad av forutsigbarhet og kontinuitet som mulig. Forslaget til statsbudsjett for 2023 er på forventet nivå i forhold til de signalene som var gitt.

Skibrua i Granåsen støpt på 20 timer

Forrige uke ble overbygningen på skibrua i Granåsen Idrettspark i Trondheim støpt – en jobb som pågikk 20 timer i strekk.

NCC lanserer nettbutikk for salg av steinmaterialer med hjemlevering

NCC Steinmaterialer retter seg mot privatmarkedet når de nå har lansert en web-butikk for salg av steinprodukter som grus, sand og jord.

Rustes for fremtidens helsetjeneste

Å rehabilitere et bygg er mer komplekst enn nybygg, og med krav til erfaring både fra optimalisering av byggeløsninger og gjenbruk. NCCs pågående ombygging av Halden helsehus skal gi et bygg solid rustet for fremtidens helsetjeneste.

Bygger Granåsen idrettspark med spesialkompetanse

Å bygge hoppbakker og skiarena gjøres ikke hvert år hverken i Norge eller utland. NCC har derfor satt sammen omhyggelig utvalgte UE-er og spesialister som sikrer kvalitet hele veien når Trondheims hovedarena for vinteridrett nå oppgraderes.

Stanser toget og anleggsmaskinene overtar

Mens Gardermobanen stanses denne uken utføres komplekse arbeider under høyt tidspress av NCC, Bane NOR og Baneservice gjennom Eidsvoll. Her er det ingen «plan B», men omhyggelig minuttplanlegging som gjelder.

NCCs kommentar til Statsbudsjett 2022

Solberg-regjeringen la 12. oktober frem forslag til statsbudsjett. NCC opplever signalene i budsjettet som positive, men regner med at påtroppende regjering vil gjøre sine korrigeringer og prioriteringer.

NCC har fått gode erfaringer med ombruk av materialer fra ombruksprosjektet KA13

NCCs datterselskap Haandverkerne var hovedentreprenør på ombruksprosjektet Kristian Augusts gate 13, som 30. september ble tildelt Statens pris for byggkvalitet. Erfaringene fra prosjektet tar Haandverkerne og NCC med videre i andre prosjekter.

Kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus

NCC og Oslobygg KF markerte torsdag 30. september kranselag på Manglerud bad og aktivitetshus.