NCC lanserer nettbutikk for salg av steinmaterialer med hjemlevering

NCC Steinmaterialer retter seg mot privatmarkedet når de nå har lansert en web-butikk for salg av steinprodukter som grus, sand og jord.

Privatkunder bruker ofte litt lengre tid en profesjonelle når de skal kjøpe steinmaterialer til sine prosjekter. Det har NCC tatt hensyn til når nettbutikken ble utviklet. I web-butikken kan kundene se produktene og få en beskrivelse av anvendelsesområdene til de forskjellige produktene.

 – Det er veldig spennende, og vi ser frem til å tilby privatkundene de produktene de ønsker til sine store og små prosjekter, sier sales manager, Espen Allum.

Hvert NCC-pukkverk har nå en egen side i nettbutikken med en oversikt over alle steinfraksjonene, samt jord og sandproduktene som tilbys. I tillegg tilbys det leveranse hjem.

-Vi ser at dette er et potensiale i å nå privatkunder med å kunne tilby hjemlevering av produkter. Vi håper nettbutikken blir tatt godt imot, og at kundene opplever god service, sier Allum.

Selv om det går mot slutten av sesongen for hageprosjekter, håper Allum at de som har gjenværende gjøremål ute, benytter seg av tilbudet for å få levert hjem sine produkter.

-Vi håper web-butikken blir godt mottatt og at erfaringene vil gi oss forbedringspunkter, slik at vi er klare for fullt til den hektiske vårsesongen.

Espen Allum

Salgssjef, innland, Steinmaterialer, NCC Industry

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group