Nettverksbygging: Prosjekteringslederne i NCC delte erfaringer

I en bransje der suksess ofte måles i effektivitet og kvalitet, er samarbeid og læring av avgjørende betydning. Nylig ble det gjennomført en inspirerende samling for prosjekteringsledere i NCC, hvor deltakerne fikk muligheten til å dele erfaringer, diskutere arbeidsmetoder og dra på prosjektbesøk for å lære av hverandres utfordringer og suksesser.

- Vi har jobbet og utviklet dette nettverket i mange år, og vi er stolte over ha et velfungerende nettverk, der vi kan dele erfaring og knytte bekjentskap på tvers av avdelinger og forretningsområde. Vi får oppdatert oss faglig og deler kunnskap for å levere best mulige resultater. Et slikt nettverk for prosjekteringsledere er veldig nyttig, sier prosjekteringsleder i NCC Building Gjermund Johnsen.

Prosjekteringsledernettverket møtes to ganger i året, der det er fokus på faglig innhold og erfaringsutveksling. Nettverket ledes av engasjerte prosjekteringsledere på tvers av Bulidings avdelinger i Norge.

Vil du bli med på laget? Se våre ledige stillinger her

Det var flere nye prosjekteringsledere i NCC som deltok på samlingen, og de fant fort sin plass i gruppen.

- Det var veldig gøy å bli kjent med nye kollegaer, og få de inkludert i vårt nettverk. Det er viktig at de nye kjenner seg trygg på at det er lov å spørre om råd og andres erfaring på tvers av prosjekter, fortsetter Johnsen.

Erfaringsdeling 

I nettverket er det prosjekteringsledere fra både NCC Building og Infrastructure. Dette bidrar til erfaringsutveksling på tvers av forretningsområdene.

En av hovedmålene med samlingen var å oppmuntre til deling av erfaringer. Prosjekteringslederne fikk muligheten til å diskutere tidligere prosjekter, utfordringer de hadde møtt, og hvordan de hadde løst dem. Dette åpne forumet for erfaringsdeling tillot alle å lære av hverandres utfordringer, noe som kan bidra til å forhindre lignende i fremtiden.

- Det er en engasjert gjeng, så tidsplanen røyk et par ganger, innrømmer Johnsen.

Et annet høydepunkt på samlingen var besøket til Stovner bad. Her presenterte prosjektleder Carina Sikkeland og prosjekteringsleder Hanna Nisja prosjektet, før det ble tid til en befaring. Det var også anledning til å møte prosjektmedlemmene for å høre om deres erfaringer og perspektiver.

Les mer om Stovner bad her