Nyheter

NCC tildelt kontrakt av Sarpsborg kommune

I forbindelse med byggingen av nytt bibliotek i Sarpsborg har NCC tirsdag signert avtale om en utviklingsfase med Sarpsborg kommune.

NCC Helle Sandtak anerkjennes for biologisk mangfold

Dette er det andre anlegget i NCC Steinmaterialer som utnevnes til en NCC Kielo-site. Det biologiske mangfoldet rundt sandtaket på Helle har blitt grundig observert, og dette er bekrefter NCCs arbeid for en bærekraftig utvikling.

Ny sykkelvei med utslippsfrie anleggsmaskiner

Når NCC i disse dager bygger nye sykkelfelt langs Enebakkveien i Oslo skjer det med stor grad bruk av anleggsmaskiner på utslippsfri energi. En mobil hurtiglader skal besørge effektiv lading av el-maskinene.

Første biogass-lastebil tatt i bruk til asfalttransport

Nylig tok NCC i bruk Norges første biogass-lastebil tilpasset asfaltkjøring. Lastebilen kan kjøre nærmere 700 kilometer på hver fylling.

Sterk forbedring i HMS-tall i NCC

Nedgangen i skader med fravær er svært positiv i NCCs norske virksomheter. Ved utgangen av første kvartal i år hadde selskapene, inkludert datterselskaper, en H-verdi på 1,3 de siste 12 månedene. På samme tid i 2020 var H-verdien 3,5.

Sjøentreprenøren forbedrer fergeanlegg i Skjervøy

Sjøentreprenøren har igangsatt arbeider med mudring og utdyping ved Storstein fergekai i øykommunen Skjervøy, på oppdrag Troms og Finnmark fylkeskommune.

Med smittevernet integrert i arbeidet

Bygg- og anleggsbransjens smittevernrutiner og -regelverk er blitt «vanesak», godt integrert i de daglige arbeidsrutinene for NCCs medarbeidere.