Nyheter

Drifter og pleier Oslos parker

Med våren strømmer publikum til byens mange grønne sletter, noe som betyr hektiske dager for operatør Trond Svarthol i NCCs driftpatruljer som drifter og skjøtter parkområder i Oslo.

Klimaendringer gir behov for beskyttelse av den europeiske kysten

Nylig fraktet NCC to skipslaster med totalt 17 000 tonn blokkstein i størrelser fra 60 til 300 kilo. Denne steinen, hentet fra Valberg pukkverk i Kragerø, brukes til å styrke eksisterende diker i Lauwersoog nær Groningen i Nederland.

Trepellets erstatter gass som fyringskilde ved NCC sin asfaltfabrikk i Ålesund

Fredag 26 april åpnet NCC den oppgarderte asfaltfabrikken i Ålesund. Trepellets erstatter LPG-gass som fyringskilde og asfalten kan produseres med et betydelig lavere CO2-utslipp.

Grunnsteinsnedleggelse på NCC-prosjektet Ny sikkerhetspsykiatri på Ila

En stor milepæl for NCC-prosjektet på Ny sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum, hvor grunnsteinen ble avduket av Statssekretær Ellen Rønning-Arnesen fredag 12. april. Grunnsteinen for bygget har stor symbolsk verdi for prosjektet, men også for historien til psykisk helsevern i Norge.

Stresstestet HMS-beredskapen i Bergen

Bruk av kran og løfteoperasjoner er risikofylte arbeider i prosjekter, og NCC Civil avdeling Vest gjennomførte nylig en beredskapsøvelse på FV562 utenfor Bergen som ga nyttige erfaringer.