Media

Velkommen til vår medieavdeling. Her finner du pressemeldinger og nyheter om våre prosjekter og virksomhet i Norge. Du finner også bilder, filmer, våre sosiale mediekanaler, mediekontakter og mye mer.

Mediehenvendelser:
Medietelefon Norge: +47 464 24 192 
NCC Presstjänst: +46-8-585 51 900
Email: media@ncc.no

Tonje Sund

Head of Communication Norway, NCC Group

+47 403 04 294 Send epost

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group

+47 951 30 693 Send epost

Mari Wæraas

Communication Advisor, NCC Building Nordics

+47 992 64 850 Send epost

Pressemeldinger

NCC-bygde Eysturoytunnelen åpnet på Færøyene

I en direktesending på færøysk TV ble Eysturoytunnelen høytidelig åpnet på lørdag. Den 11,2 km lange undersjøiske tunnelen representerer en betydelig infrastruktursatsing på øyriket, som vil redusere reisetiden til hovedstaden Tórshavn fra flere steder på Færøyene.

NCC tester lignin for en grønnere asfalt

NCC og RISE (Research Institutes of Sweden) starter et samarbeid for å teste det fornybare råstoffet lignin som bindemiddel i asfalt. Prosjektet er en del av NCCs arbeid for å redusere klimagassutslipp og bruk av fossile produkter.

Håvard Johansen ny leder for Hercules Fundamentering i Norge

Overtar som leder for Hercules Fundamentering i Norge 1. januar .

Sjøentreprenøren utdyper Reipå havn

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Meløy kommune i Nordland om mudringsarbeider for utdyping og utvikling av Reipå havn.

Ny gravefri renoveringsjobb for NCC

NCC har inngått ny kontrakt med Oslo kommunes Vann- og avløpsetat om gravefri renovering av kommunale vannledninger.

Nyheter

Fagbrev dokumenterer den solide fagkunnskapen

Tre av de erfarne og solide ansatte ved Valberg pukkverk har nylig gått opp til fagprøve og bestått fagbrev i fjell- og bergverksfaget.<br />- Det er viktig for oss at våre dyktige medarbeidere nå kan dokumentere den solide kompetansen de har, sier sjefen i pukkverket.

NCC oppgraderer stasjoner for nye tog i Oslo-regionen

Anleggsarbeidene med stasjonstiltak for nye lokaltog i Oslo-regionen er startet. Her skal NCC forlenge og tilpasse åtte jernbanestasjoner, slik at de er klare for nye togsett som skal trafikksettes i 2025/26.

Granåsen idrettspark verdens første BREEAM-miljøsertifiserte hopparena

NCC-bygde Granåsen idrettspark i Trondheim er som første hoppanlegg i verden klassifisert av den internasjonale sertifiseringsordningen BREEAM Infrastructure - til nivået «Excellent».

DigiQuip – opplæring i HMS-verktøy på Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter

Som en aktivitet i HMS-uken, inviterte NCC Digiquip til Båstadlund arbeids- og aktivitetssenter for å holde opplæring i programvaren.

Beredskapsøvelse på Teknostallen

Brann, røyk og 3 skadde kollegaer var scenarioet som møtte arbeiderne på Teknostallen-prosjektet i Trondheim denne uken. Det hele var iscenesatt av HMS-selskapet Minso.