Ny gravefri renoveringsjobb for NCC

NCC har inngått ny kontrakt med Oslo kommunes Vann- og avløpsetat om gravefri renovering av kommunale vannledninger.

Kontraktsverdien er på rundt 21 millioner kroner og omfatter renovering av 4700 meter av kommunens avløpsledninger på Bislett Vest med strømpeforing, som er én av NCCs gravefrie (NoDig-) metoder for ledningsfornyelse.

- NCCs NoDig-løsning strømpeforing er en komplett renoveringsmetode for avløpssystem, der det nye materialet vrenges inn i den skadde ledningen med trykkluft. installasjon foregår uten graving mellom nedstigningskummene, så dette er en hurtig og arbeidsbesparende metode, sier prosjektleder Tage Odland i NCC Infrastructure.

NCC har utført en rekke gravefrie renoveringsprosjekter for Oslo kommune, blant annet «Lindeberg Midtre» og «Lindeberg Sør».

Arbeidet på Bislett Vest starter opp medio oktober i høst og skal pågå i 55 uker.

- Gravefri ledningrenovering er både raskere, mer miljøvennlig og mer økonomisk enn tradisjonelle gravemetoder, noe stadig flere av våre kunder og samarbeidspartnere ser. Vi er derfor glade for å kunne gå i gang med denne jobben, sier prosjektleder Tage Odland i NCC Infrastructure.

Mer om NCCs NoDig-løsninger for ledningsrenovering

 

Med NCCs klimakalkulator kan en enkelt beregne og sammenligne klimabelastninger mellom gravefrie metoder for rørfornyelse kontra tradisjonelle metoder med utgraving for ledningfornyelse.
Se hvilke besparelser som kan gjøres i dag!

 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tage Odland, Prosjektleder ledningsrenovering, NCC Infrastructure
T: +47 901 19 470, e: tage.odland@ncc.no

Robin Stenersen, Kommunikasjonsrådgiver NCC Infrastructure
T: +47 952 90 219, e: robin.stenersen@ncc.no

Mediekontakt: Robin Stenersen, kommunikasjonsrådgiver, NCC Infrastructure
t: 952 90 219 e: robin.stenersen@ncc.no 

Om NCC. Vår visjon er å fornye bransjen og tilby de beste bærekraftige løsningene. NCC er et av Nordens ledende selskaper innenfor bygg, infrastruktur og eiendomsutvikling, med en omsetning på 54 Mrd NOK i 2019 og nærmere 15 500 ansatte. NCC er notert på Nasdaq Stockholm.