Pressemeldinger

Ny NCC-bygget undersjøisk tunnel åpnet på Færøyene

Med dagens åpning av Sandoytunnelen har NCC ferdigstilt den andre undersjøiske veitunnelen på øyriket siden 2020, og til en samlet verdi av 2,7 MNOK.

NCC har overlevert Hammerfest ren havn

NCC har nylig overlevert prosjekt Hammerfest ren havn til Kystverket og Hammerfest kommune, og har dermed ferdigstilt den storstilte miljøoppryddingen og fornyelsen av kommunens byhavn og Forsøl fiskerihavn.

Lars Petter Gamlem er ny leder i NCC Building Norway

Lars Petter Gamlem er i dag avdelingsleder for NCCs avdeling i Midt-Norge, en rolle han har hatt siden 2015. Han er utdannet sivilingeniør, Master of Science and Technology, fra NTNU.  

NCC har signert fire nye kontrakter med Oslo kommune

NCC har nylig signert fire nye kontrakter med henholdsvis Vann- og avløpsetaten, Bymiljøetaten og OsloBygg KF. De fire kontraktene har en samlet verdi på cirka 240 MNOK. 

NCC har inngått samspillsavtale med Bane NOR for ombygging av jernbanestasjoner

NCC har i dag signert en samspillskontrakt med Bane NOR for ombygging og tilpasning av åtte jernbanestasjoner i Oslo-regionen for nye togsett.

NCCs prosjekt Drammen stasjon-Sundhaugen snart halvferdig

NCC er stolt over å kunngjøre at jernbaneprosjektet Drammen stasjon-Sundhaugen i høst vil oppnå en ferdiggrad på inntil femti prosent, og er nå i gang med den mest travle produksjonsfasen.

NCC skal asfaltere E18 Fornebukrysset - Strand

På oppdrag for Skanska skal NCC produsere og legge 58 000 tonn asfalt på E18-prosjektet Vestkorridoren Fornebukrysset – Strand. Arbeidet starter opp i høst og vil pågå i etapper frem til 2030.

NCC-bygde jernbanestrekningen Venjar – Eidsvoll offisielt åpnet

NCC overleverte høsten 2022 delprosjektet Venjar – Eidsvoll stasjon til Bane NOR. Mandag ble hele strekningen med nytt dobbeltspor mellom Venjar – Langset i Eidsvoll offisielt åpnet.

NCC-bygde Granåsen idrettspark offisielt åpnet

Etter NCCs ferdigstillelse og overlevering av Granåsen idrettspark i høst ble Trondheims nye hovedarena for vinteridrett offisielt åpnet lørdag. 

Viktig test for videre elektrifiseringen av asfaltbransjen

NCC har denne uken testet en elektrisk asfaltutlegger på en rekke mindre asfaltprosjekter i Oslo-området. Test-prosjektene har gitt viktige erfaringer som nå tas med videre.

NCC bygger Tønsberg tinghus for Statsbygg

NCC starter i mars opp byggearbeidene på det nye tinghuset i Tønsberg. Finansieringen av prosjektet ble nylig godkjent og i 2025 vil tinghuset stå klart. Kontrakten med Statsbygg har en verdi på 170 millioner norske kroner.

NCC skal asfaltere for Vestland fylkeskommune

På oppdrag for Vestland fylkeskommune skal NCC produsere og legge 28 000 tonn asfalt denne høsten. Kontrakten har en verdi på ca 35 millioner kroner.

Riktige holdninger og adferd er nøkkelen til trygge bygge- og anleggsplasser

I morgen arrangerer NCC Awareness Day for å rette fokuset på sikkerheten i virksomheten. Årets tema er selskapets sikkerhetskultur, som har stor betydning for å skape et trygt arbeidsmiljø uten ulykker.

NCC tildelt ny tinghuskontrakt av Statsbygg

NCC er sammen med Dyrvik Arkitekter tildelt kontrakten for å utvikle og bygge Tønsberg Tinghus.

NCC skal bygge Ny Sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum

NCC har i dag signert kontrakt med Helse Sør-Øst RHF for bygging av et nytt bygg for sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum. Kontrakten har en verdi på ca 1 milliard norske kroner.