Pressemeldinger

NCC styrker infrastruktursatsingen

NCC Infrastructure gjør organisatoriske endringer og justeringer for å styrke konkurransekraften. I divisjon Civil Engineering opprettes en ny enhet, Nordic Large Projects, og flere kompetansemiljøer samles og koordineres i nordiske enheter.

NCC overleverer GRV 36 på Bekkestua

Onsdag denne uken overleverer NCC nøklene til Gamle Ringeriksvei 36 på Bekkestua i Bærum til byggherren Profier. Prosjektet er en del av flere bolig- og næringsprosjekter NCC allerede har oppført i området.

NCC vinner milliardkontrakt på Færøyene

NCC har i dag signert kontrakt om bygging av to veitunneler på Færøyene. Kontrakten består av to delprosjekter, og er betinget av at finansiering godkjennes av Landsstyret på Færøyene. Verdien på den først tunnelen er ca 1,5 milliarder SEK. Den andre tunnelen er betinget av en opsjon og verdien på denne er ca 1,2 milliarder SEK.

Ny områdesjef i NCC Infra Services Vest

Trond Lomsøy er ansatt som områdesjef Vest i NCC Infra Services Norge.

NCC skal bygge Nye Jordal Amfi

NCC skal på oppdrag for Oslo kommune,  Kultur- og idrettsbygg KF, bygge Nye Jordal Amfi i Oslo. Dagens Jordal Amfi er en av Norges mest kjente idrettsarenaer og ble bygget til OL i Oslo i 1952. NCC var en av fem tilbydere og kunne tilby bygging av Nye Jordal Amfi til laveste pris, MNOK 427.

NCC lanserer nye nettsider

NCC fornyer sitt digitale uttrykk gjennom nye, oppdaterte nettsider. De nye sidene har forbedret responsivt design, det skal være enklere å bruke nettsiden på ulike flater. I tillegg skal det være enklere for kunder å navigere seg rundt på sidene.

NCC først i Norge med strengere sikkerhetsregler

NCC velger å innføre bransjens strengeste sikkerhetsregler. Fra 1. januar 2017 blir hjelm med hakestropp og øyevern obligatorisk på samtlige av NCCs arbeidsplasser over hele landet. I tillegg innfører NCC i Norge nye signalgule hjelmer med refleks for økt synlighet.

NCC-lærling i betongfag til Yrkes-NM

NCC-lærlingen Stig Andreas Andreassen, betongarbeider på Hålogalandsbrua, har klart å kjempe seg til Yrkes-NM og skal forsvare NCCs ære i betongfaget. Mesterskapet holdes i Bergen fra 18-20. oktober.

Fra brannstasjon til verneverdig flerbruksbygg

NCC Norge AS har totalrenovert Trondheims tidligere hovedbrannstasjon til en verdi av 125 millioner kroner. Der det tidligere var brannmenn og brannbiler, er det nå litteraturhus, kafé, kunsthall og moderne og lyse kontorlokaler.

NCC arrangerer byggeskole på Vålerenga skole

For ellevte året på rad arranger NCC Barnas Byggeskole denne uken. Formålet er å skape interesse og rekruttering til fremtidens bygg- og anleggsbransje. Byggeskolen gjennomføres for 50 barn i alderen 8 til 12 år på Vålerenga skole.

Bonava- det nye navnet for NCC Bolig

Et nytt varemerke er født for NCC Bolig: Bonava. Varemerket vektlegger verdiskapning for kundene, og vil ta arven, medarbeiderne og kunnskapen fra NCC Bolig med seg inn i fremtiden.

Gøy på jobben, men stressende arbeidsplasser i Norden

Sju av ti nordboere har det gøy på jobben hver dag, og et flertall sier at de fleste jobbrelaterte ideene oppstår i samtaler med kolleger. Men mer enn halvparten er stresset, spesielt svenskene, og bare tre av ti mener at arbeidsplassen deres er utformet for å støtte kommunikasjon og kreativitet.

NCC øker omsetningen

NCC i Norge leverer et resultat på MNOK 39 (161) i 2015, av en omsetning på MNOK 8.898 (8.255). NCC Construction Norway opplever svakere lønnsomhet, med et resultat på MNOK -39 (134) i 2015. Ordreinngang og ordrereserve er noe lavere enn i 2014.