Kundens førstevalg

NCC jobber hardt for å være en god samarbeidspartner for sine kunder. I denne delen av nettstedet kan du lese mer om våre kundeverdier og gode eksempler på hvordan vi ønsker at våre kunder skal gjøre oss til sitt førstevalg.

Vi utfordrer oss selv til å skape en bedre fremtid, der kjennetegnet er bærekraftige løsninger av ypperste klasse. Vi ønsker å befinne oss i forkant av utviklingen, lytte, dele ideer og samarbeide. Vi har en bærekraftig tilnærming og legger listen stadig høyere innen bransjen, med det formål å øke skaperevnen. 

Vi følger megatrendene, og ligger på topp når det gjelder digitalisering og bruk av ny teknologi som VDC og Virtual Reality. Det gir oss mulighet til å involvere kundene i enda større grad.

Hele NCCs virksomhet hviler på kundenes tillit og tro, og det gjør at forretninger med oss er preget av sikkerhet og transparens samt en etisk tilnærmingsmåte blant alle involverte parter.

I denne delen finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer disse emnene, og vi mottar gjerne tilbakemelding om hvordan disse verdiene berører deg.

Kontakt oss gjerne på firmapost@ncc.no