Pressemeldinger

NCC prioriterer nyetablert klima-nettverk

NCC går inn i det nyetablerte nettverket "Grønn Anleggsektor" som har ambisjon om å bli en av Norges viktigste arenaer for utvikling av konkurransedyktige løsninger for miljøvennlig og fossilfri anleggsdrift. Startskuddet for nettverket skjedde på Gardermoen tirsdag 29. august.

NCC erverver virksomheten i Nordisk Fundamentering AS

NCC har inngått avtale om overtakelse av virksomheten i det Peab-eide selskapet Nordisk Fundamentering AS. Med overtakelsen blir NCC blant de ledende aktørene i markedet for fundamentering i Norge.

NCC skal bygge nytt renseanlegg i Os

NCC Norge er tildelt kontrakt på bygging av nytt avløpsrenseanlegg for Os kommune i Hordaland. Prosjektet har en verdi på rundt 125 millioner kroner og med 2 års byggetid.

NCC overtar asfaltfabrikkene til Franzefoss Pukk AS

NCC og Franzefoss har inngått avtale om at NCC Industry AS kjøper asfaltfabrikkene til Franzefoss Pukk AS på Bondkall i Oslo og i Sandvika.

Skole produserer 100 000 kWh

Norges største integrerte solcellepanelfasade på over 1000 kvm ble et sentralt tema under den offisielle åpningen av nye Brynseng skole på Bryn i Oslo tirsdag 22. august. Etter flere års planlegging og bygging står nå 110 voksne ansatte klare til å ta i mot 840 barn som får Norges mest miljøvennlige skole som læringsarena.

NCC med nye anleggskontrakter i Nord-Norge

Med byggingen av nytt bilanlegg i Narvik og kraftverk-anlegg i Tosbotn på Helgeland, sikret NCC seg to nye kontrakter rett før sommeren.

– Bevar de små lærlingefagene!

NCC ba kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) om å lytte til bygg- og anleggsbransjens anbefalinger rundt den nye tilbudsstrukturen under torsdagens besøk på Barnas Byggeskole på Trasop skole. Høringen om den nye tilbudsstrukturen ble lagt ut 4. mai med høringsfrist 4. september 2017.

Tre av fire Oslo-borgere bekymrer seg over samfunnsutviklingen og økte sosiale ulikheter

I en undersøkelse opinionsinstituttet United Minds har gjennomført for bygg- og eiendomsutviklingsselskapet NCC blant 1004 Oslo-borgere, svarer 75 % at de bekymrer seg over samfunnsutviklingen og de økte sosiale ulikhetene i byen sin. Dessuten oppgir 68 % av Oslos borgere som ikke er fornøyd med samfunnsutviklingen at de er bekymret for økt kriminalitet og 68 % bekymrer seg for økt segregering.

Skryter av NCC

Ordføreren i Asker kommune Lene Conradi (H) var i dag æresgjest under Barnas Byggeskole på Vettre skole i Asker hvor 20 barn snekret humle-, fugle-, blomsterkasser og en gapahuk. Barnas Byggeskole er en ukelang gratis sommerskole som bygg- og anleggsentreprenøren NCC inviterer til hvert år.

Ååååh, asfalt lukter så godt!

Når det gjelder asfalt vet Micael hva han snakker om. Han var en av de 50 barna fra Barnas byggeskole som fikk forsøke seg som asfaltarbeider under besøket hos NCC Industry i Lier, rett utenfor Drammen.

NCC sparker i gang Barnas Byggeskole

70 glade og forventningsfulle barn startet mandag på NCCs årlige Barnas Byggeskole. Gjennom uken får de lære de mest grunnleggende innen håndverkerfaget.

Heidi sender NCC i tet blant norske asfaltbedrifter

Med Heidi Fredriksen (22) fra Flekkefjord som nyansatt lærling i asfaltfaget, er NCC helt i teten blant norske asfaltbedrifter innen rekruttering av lærlinger, ikke minst jenter.