Pressemeldinger

Styrker sikkerhetskulturen med HMS-uke i NCC

I dag starter NCC opp sin årlige HMS-uke. Det er en uke hvor de ansatte inspirerer hverandre og sammen videreutvikler og styrker sikkerhetskulturen i selskapet.  

Ole-Finn Håndlykken til NCC Building

Ole-Finn Håndlykken har startet som leder for strategi og utvikling i NCC Building Norge.

NCC har startet opp ny asfaltfabrikk på Sørlandet

Med ny asfaltfabrikk på Rugsland i Birkenes kommune står NCC nå klare for å levere asfalt til Sørlandets mange store og små asfaltprosjekter.

NCC signerte kontrakt for Granåsen Idrettspark

NCC og Trondheim kommune har signert kontrakt for bygging av nye Granåsen Idrettspark. Gjennom en innledende samspillsfase er prosjektet optimalisert, og deltakerne i prosjektet har sammen utarbeidet robuste tekniske løsninger og planer for gjennomføringsfasen. Kontraktsverdien er ca MNOK 470.

Teknologileder flytter inn i Valle View

Hitachi ABB Power Grids i Norge flytter i løpet av 2. kvartal 2022 inn i NCC-bygde Valle View på Valle i Oslo. Totalt får selskapet cirka 3.700 kvadratmeter til disposisjon.

Overleverte nytt badeanlegg til Bærum kommune

NCCs bygging av Rud svømmehall i Bærum er i disse dager ferdigstilt, og fredag ble det moderne og klimaeffektive badeanlegget overlevert Bærum kommune.

Sjøentreprenøren oppgraderer havneanlegg i Harstad

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Harstad Havn om mudring og sprengning av havneanlegg i sentrum.

Kjøper eiendom på Majorstua i Oslo

NCC Property Development og Arctic Real Estate Development kjøper eiendommen Fridtjof Nansens vei 2 på Majorstua i Oslo.

NCC-bygde Eysturoytunnelen åpnet på Færøyene

I en direktesending på færøysk TV ble Eysturoytunnelen høytidelig åpnet på lørdag. Den 11,2 km lange undersjøiske tunnelen representerer en betydelig infrastruktursatsing på øyriket, som vil redusere reisetiden til hovedstaden Tórshavn fra flere steder på Færøyene.

NCC tester lignin for en grønnere asfalt

NCC og RISE (Research Institutes of Sweden) starter et samarbeid for å teste det fornybare råstoffet lignin som bindemiddel i asfalt. Prosjektet er en del av NCCs arbeid for å redusere klimagassutslipp og bruk av fossile produkter.

Tor_Heimdahl
Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group