Loop Rocks – NCCs plattform for smartere håndtering av masser

Loop Rocks er en åpen plattform og app for smartere og mer effektiv håndtering av stein, jord og andre masser på byggeplasser, mellom firmaer og privatpersoner.

Ved hjelp av Loop Rocks matcher NCC tilbud og etterspørsel etter gjenbruksmaterialer på byggeplasser ved å “loope” massene direkte mellom stedene.
Loop Rocks ble lansert i Sverige i slutten av juni 2016, og NCC har allerede håndtert nærmere en halv million tonn masse og lagt mer enn 100 byggeplasser over hele Sverige til i plattformen. Loop Rocks er nå finalist til årets “Circular Economy Digital Disruptor”-pris.

Vi ønsket å kunne håndtere masser og gjenbruksmaterialer fra byggebransjen på en effektiv måte. Med Loop Rocks utfordrer vi aktører som tjener penger på dagens ineffektive håndtering og åpner samtidig for andre til å bli med i økosystemet.

“Vi ønsket å kunne håndtere masser og gjenbruksmaterialer fra byggebransjen på en effektiv måte. Med Loop Rocks utfordrer vi aktører som tjener penger på dagens ineffektive håndtering og åpner samtidig for andre til å bli med i økosystemet.”

- Anders Torell, Head of Business Transformation and Digitalization i NCC Industry