4. og 5. november er det duket for årets Park- og anleggsmesse i Norges Varemesse på Lillestrøm. NCC Steinmaterialer stiller sammen med bransjeorganisasjonen Norsk Bergindustri og andre medlemsbedrifter.

- Vi gleder oss veldig til å endelig kunne delta på slike messer igjen. Vi håper mange tar turen innom standen vår for en hyggelig prat. Til messen forbereder vi noen vareprøver og er veldig klare til å snakke om våre fantastiske steinprodukter, sier salgssjef Espen Allum.

Det er gratis å delta på Park- og anleggsmessen. I tillegg til mange utstillere, er det også satt opp et spennende program med forskjellige foredrag som også er gratis å delta på.

Nytt i år har NCC Steinmaterialer lansert en egen nettbutikk som tilbyr varer med hjemlevering for de som bor i nærheten av et pukkverk. Hvert NCC-pukkverk har nå en egen side i nettbutikken med en oversikt over alle steinfraksjonene, samt jord og sandproduktene som tilbys.

- Vi ser at dette er et potensiale i å nå privatkunder med å kunne tilby hjemlevering av produkter. Vi håper nettbutikken blir tatt godt imot, og at kundene opplever god service, avslutter Allum. 

Espen Allum

Salgssjef, innland, Steinmaterialer, NCC Industry