Nyheter

NCC styrker og dokumenterer VDC-kompetanse

Det siste året har ytterligere fem medarbeidere fra NCC Norge gjennomført VDC sertifiseringskurs i regi av Stanford University og NTNU. -Gjennom VDC utvikler vi vår felles kompetanse innen samspill og digitalisering. Derfor er dette viktig kompetanse for å støtte vår strategi som en samspillsentreprenør, sier Ingvil Arntzen, Head of Digitalization and Engineering i NCC Building.

Etterlengtet asfalt på E18 Grimstad – Kristiansand

NCC Industry startet forrige uke arbeidet med å reasfaltere store deler av E18 Grimstad – Kristiansand. Arbeidet utføres om natten og det planlagte arbeidet ferdigstilles i midten av mai.

Kontorbygget Valle View reiser seg på Helsfyr

Med ferdigstillelsen av råbygget og betongelementer til øverste og 13.etasje, kan kontorbygget Valle View på Helsfyr dermed vise fram sin formidable utsikt over Oslo. NCCs produksjon pågår med full styrke og utover våren kommer både fasade og tak på plass.

NCC Steinmaterialer i gang med en hektisk vårsesong

Våren har kommet og NCC Steinmaterialer er inne i en hektisk vårsesong. Det er nå full drift ved alle de 10 pukkverkene.

I gang med asfaltsesongen

NCC Industry har allerede startet asfaltsesongen i Kristiansand. En mild vinter har lagt til rette for tidlig oppstart. Nylig la Terje Imenes sitt lag asfalt på et industriområde i Kristiansand.

Holder produksjonen i gang i krevende tider

Byggingen av Risenga ungdomsskole i Asker utenfor Oslo er ett av NCCs prosjekter der dyktige ansatte og samarbeidspartnere holder produksjonen oppe i utfordrende koronavirus-tider.

Koronavirus: Informasjon til våre kunder

Viktige erfaringer fra beredskapsøvelse på Eidsvoll

NCC gjennomførte 3. mars, sammen med Bane NOR og redningsetatene, en øvelse hvor beredskapen i jernbaneprosjektet Venjar – Langset ble testet.

Bygger Færøyene-tunnel med strenge rystelsesgrenser

Med Færøyenes største middelalderbygning Magnuskatedralen få meter unna tunnelløpet, utfører NCC drivingen av den 10.5 km undersjøiske Sandoytunnelen med reduserte salver og vibrasjoner.

NCC fikk tildelt miljøsertifikat på høyeste CEEQUAL-nivå

Verdens ledende sertifiseringssystem for anleggsprosjekter CEEQUAL overrakte tirsdag sertifikatet som viser at NCC anleggsprosjekt på Alcoas kaianlegg i Mosjøen er utført på høyeste miljønivå, Excellent.

Tor Heimdahl

Manager, Media Relations Norway, NCC Group