30 studenter på prosjektbesøk på Teknostallen i Trondheim

Tidligere i uken arrangerte NCC Building prosjektbesøk for 30 ingeniørstudenter på Teknostallen. Prosjektbefaring, informasjon om prosjektet og muligheter for sommerjobb gjennom KR-programmet i tillegg til pizza, engasjerte de unge studentene.

- Vi ser at det å differensiere seg som entreprenør mot studentene er viktig. Mange av studentene har ikke vært på byggeplasser før, og det er fint å kunne invitere en gruppe studenter på besøk. Vi har jo et innmari kult prosjekt rett i nærheten av skolen, så det er gøy å invitere hit, sier Ingvild Jensen, HR Business Partner i Building Norge.

Les mer om prosjektet Teknostallen her.

Studentgruppen ble delt i to, og den første gruppen ble sendt ut på prosjektbefaring, mens den andre gruppen fikk prosjektinformasjon fra Inga Krattebøl, prosjekteringsleder på Teknostallen. Emil Sæteraas har vært KR-student, og snakket om sine erfaringer som student, og hvilken rolle han nå har gått inn i som prosjektingeniør i NCC.

- Selvfølgelig vil jeg anbefale alle studenter å søke KR-programmet. Det gir en unik inngang til arbeidslivet, og man får god erfaring fra prosjekt, sier Emil Sæteraas, miljøansvarlig på Granåsen fotballhall.

Les mer om KR-programmet her.

Engasjementet på studentene var bra, det ble stilt mange spørsmål rundt byggeprosess, arbeidsmetoder og hvordan en arbeidshverdag ser ut ute på prosjekt.

- Vi ser at denne type studentarrangement er veldig populært. I dag var det venteliste på å få delta, og det er jo et veldig positivt signal til oss som entreprenører. NCC er til stede på mange videregående skoler, fagskoler, høyskoler og universitet nå i høst, og det er en fin arena på å vise mulighetene man har i NCC, enten det er for sommerjobb, som nyutdannet eller bare er nysgjerrig på vår hverdag, sier André Tangen, Lead Employer branding i NCC.

Er du nyutdannet i 2024? Søk jobb her!