Valle - Fremtidens kontor i en bærekraftig og levende bydel i Oslo

Vi utvikler totalt 60.000 kvadratmeter kontor på Valle Hovin. Byggene får en god eksponering mot motorveien og har en sentral beliggenhet med nærhet til kollektivknutepunktet Helsfyr.

Beliggenhet

Med umiddelbar nærhet til nye Vålerenga stadion som ferdigstilles i 2017 sammen med nye boliger som utvikles i området blir Valle en ny og spennende destinasjon med puls og et høyt aktivitetsnivå.

Enten du kommer fra øst, vest, nord eller sør - veiene til Valle er mange og ikke særlig lange. Det er knappe 500 meter til Helsfyr t-bane, der du finner et av Oslos største kollektivknutepunkter. Velger du sykkel til jobben går det en flunkende ny sykkeltrasé rett forbi. Er du mye ute og reiser har du flybussen rett utenfor med avgang hvert 20. minutt. Reiser du ofte på kundemøter går det T-bane hvert 3. minutt mot sentrum. Alt ligger til rette for en fleksibel og enkel arbeidsdag.

Miljø

Byggene sertifiseres i henhold til BREEAM, som er verdens mest krevende miljøsertifiseringssystem med en helhetlig miljøtankegang gjennom hele byggets livsløp.

Ved å velge et miljøsertifisert kontor tar du som leietaker ansvar for en bærekraftig utvikling. Miljøhensyn genererer lønnsomhet i form av lavere energikostnader, et sterkt varemerke og friske og fornøyde medarbeidere.

Arealeffektivitet og fleksibilitet

Effektive lokaler gir lavere kostnader per ansatt, mindre belastning på miljøet og redusere energi og ressursforbruk. Valle har fleksible bygg med mange muligheter til å tilpasse lokalene til bedriftens behov, både i størrelse, innhold og utforming. Byggene og etasjene kan lett deles opp for flere leietakere. I tider som krever evne til raske omstillinger er det viktig at også kontorlokalene åpner for endringer.

Den store fleksibiliteten i lokalene gir rom for omorganisering og fremtidig vekst eller reduksjon i antall ansatte. Muligheten for å påvirke utformingen av egne lokaler gjør det enklere å skape et miljø som som gir rom for personlig vekst hos den enkelte medarbeider. Hvordan ser fremtidens arbeidsplass ut for din bedrift? Det er noe vi sammen kan finne ut av.

Slik blir Valle for alle!

Film: NCC/Avia Produksjon

Valle Wood - Hjertet på Valle

Bygg A har vi valgt å kalle Valle Wood. Bygget skiller seg klart fra de andre byggene i prosjektet og planlegges som et servicebygg bygget i massivtre.

Bygget i massivtre vil Valle Wood få et naturlig nordisk uttrykk som er identitetsskapende for både bygget og området.

Valle Wood skal fungere som en attraksjon, ikke bare for dem som jobber i området, men også for dem som bor der og de besøkende. Det skal være en opplevelse mer enn bare et bygg man går inn i. Her har man muligheten til å bevege seg gjennom utvendige trapper, takterrasse og vinterhage. Gatedraget mellom byggene vil få en spoiler over første etasje, som blir et utvidet grønt tak, der man kan ha urtehage og andre vekster. Det grønne taket vil være synlig fra gateplan og forsterke miljøfokuset.

I dette bygget tenkes det et annerledes kontorkonsept med plass til co-working og gründerbedrifter, samt møterom, konferansefasiliteter og ulike serverings- og servicetilbud.

Tilbudene som vil finnes i Valle Wood kombinert med opplevelsene med ny stadion og nye boliger, i tillegg til et hyggelig uteområde på torget, vil gjøre Valle attraktivt både for forretning og fornøyelser.

Ta kontakt

Ta kontakt for en nærmere presentasjon av prosjektet. Opplev kontorlokaler som gjør mennesker og selskaper glade!

Interessert? Vi kontakter deg gjerne!

Fakta
  • By: Oslo
  • Prosjekttype: Kontor
  • Kontorplass: 60000 m²
  • Byggestart: 2017
  • Innflytningsdato: 2018
  • Arkitekt navn: Lund+Slaatto Arkitekter