Nemko med spesialtilpasset kontorlokaler i PP11

Nemko har siden 1933 drevet med sikkerhetstesting og sertifisering av elektrisk materiell. Først som offentlig instans med nasjonal godkjenning av elektrisk utstyr, men fra 1991, etter at Norge ble en del av EØS, som uavhengig, selveid stiftelse. I dag tilbyr Nemko testing-, inspeksjons- og sertifiseringstjenester for produkter og systemer på verdensbasis, og har 28 lokasjoner i 15 land.

Nemko i spesialtilpasset kontorlokaler
Det som var perfekt for oss for 60 år siden holdt ikke mål lenger. Vi har utvidet arbeidsområdene i tillegg til at kravene og produktene vi tester har utviklet seg enormt.
Håkon Rem, CEO for Nemko Scandinavia
Vi er nok mye mer involvert i utviklingen lokalene enn det vanlige kunder er. Det har vært derfor viktig å jobbe mye med for å hjelpe til med, og ikke minst, kvalitetssikre spesifikasjonene og kravene. Det har vært en komplisert prosess med tanke på ansvarsforhold, men vi har alltid kommet til gode løsninger i prosessen sammen med NCC.
Håkon Rem, CEO for Nemko Scandinavia
Som nevnt har vi høye krav til bærekraft og miljø. Det er derfor viktig for oss at vi har fått et bygg som oppnår en høy standard på dette.
Håkon Rem, CEO for Nemko Scandinavia