Carl C. Fon AS er et av de ledende maskinentreprenørfirmaene i Vestfold

Carl C. Fon har en stor og moderne maskinpark, som legger grunnlaget for at vi kan utføre store og små oppdrag for private og det offentlige.

Carl C. Fon har en stor og moderne maskinpark bestående av gravemaskiner, hjullastere, dumpere, lastebiler, valser, høvel, doser og annet.

Selskapets intensjon er å drive forebyggende vedlikehold, det vil si at vi har serviceavtaler på alt av vårt utstyr, og alle servicer på maskinene blir utført i henhold til produsentens vedlikeholdsplan.

Systematisk vedlikehold gir oss minimalt med stopptid og en rasjonell utnyttelse av maskinparken. Vi ønsker med dette å kunne tilby våre kunder en sikker fremdrift uten avbrudd på grunn av reparasjoner.

Maskinparken vår består av :

  • Gravemaskiner
  • Lastebiler
  • Dozere
  • Veghøvel
  • Dumpere
  • Traktorer

Stiftet i 1983 og i sterk vekst

Carl C. Fon AS ble stiftet i 1983 av Carl Christian Fon. Selskapet har utviklet seg sterkt gjennom en årlig vekst i oppdrag, maskiner og ansatte.

For å styrke posisjonen i markedet fremover valgte eierne i juni 2011 å selge alle aksjene til NCC Construction. Carl C Fon AS har dermed fått en solid eier og en god plattform for å bygge videre på.

Carl C Fon AS fortsetter videre som et datterselskap av NCC Norge, og har i dag rundt 145 ansatte.

Oppdrag

Carl C. Fon AS utfører alt fra små oppdrag til store prosjekter.
Arbeidsfeltet er Sør-Norge.

Firmastrategi

Målet er at Carl C. Fon AS skal være det beste valget for våre oppdragsgivere, og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Besøk Carl C. Fons hjemmeside