NCC signerer asfaltkontrakter på Vestlandet

En rekke kommuner og interkommunale selskaper i Rogaland og Hordaland tildeler NCC Industry kontrakter for asfaltering.

Anbudet er delt inn i fire regioner med hver sin delkontrakt.

• Region 1: Odda, Ullensvang, Ulvik, Eidfjord, Jondal, Odda energi og Hardanger energi
• Region 2: Stord, Fitjar, Tysnes, Bømlo og Kvinnherad
• Region 3: Vindafjord, Sauda, Suldal og Etne
• Region 4: Karmøy, Haugesund, Tysvær og Sveio

NCC takker for tilliten kommunene og energiselskapene viser selskapet. NCC har hatt disse kontraktene de fire foregående år også. Kontraktene sikrer NCCs tilstedeværelse i Hardanger, Voss og området Haugalandet, som er områder med stor anleggsvirksomhet og entreprenørvirksomhet.

Vi er svært glade for at vi har landet denne kontrakten. Med de fire delkontraktene får vi et solid fundament for høy aktivitet i disse regionene, sier Sondre Gjøstein, Distriktssjef Entreprise Voss / Sunnhordland, NCC Industry.

Kontraktene NCC Industry tildeles er rammeavtaler for legging av asfalt, samt henting og levering av oljegrus fra lager. Avtalene skal gjelde i to år med ensidig mulighet for kommunene for forlengelse på 1+1 år.

Fokus på sikkerhet
NCC har høyt fokus på sikkerhet for veiarbeiderne og alle andre som ferdes på og langs veien. Sondre Gjøstein oppfordrer derfor alle om å respektere skiltingen og senke farten forbi asfalteringsområdene.

Ytterligere informasjon:

Kommunikasjonssjef NCC i Norge, Tor Heimdahl.
Mob: 951 30 693,
tor.heimdahl@ncc.no 

Om NCC. Vår visjon er å fornye bransjen og tilby de beste bærekraftige løsningene. NCC er et av Nordens ledende selskaper innenfor bygg, infrastruktur og eiendomsutvikling, med en omsetning på over 57 Mrd SEK i 2018. NCC er notert på Nasdaq Stockholm.