NCC styrker organisasjonen med nyopprettet DK-sjef stilling

NCCs byggvirksomhet fortsetter å styrke organisasjonen på det sentral Østlandet. 7. september startet Jørund Thue som ny DK-sjef i Viken Øst. Fra før har selskapet på plass distriktsorganisasjoner i Viken Vest og Stor-Oslo, samt i Trondheim.

– Ansettelsen av Jørund Thue som ny DK-sjef er et ledd i vår pågående styrking av vår virksomhet på Østlandet. Thue er et solid bidrag til vår organisasjon, sier Roger Nygård, leder for NCC Building Norge.

Jørund Thue kommer fra stillingen som daglig leder i Consto Øst AS. Han har bred lederfaring fra større norske byggentreprenører på Østlandet, hvor han har jobbet tett med kunder, prosjekter og ansatte over mange år. Thue er utdannet bygningsingeniør fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger i NCC og å bidra til et tidlig og langsiktig samarbeid med kunder og andre samarbeidspartnere. Særlig motiveres jeg av NCC klare mål om å være en foretrukken tidligfase-entreprenør, sier Jørund Thue.

I tillegg til Thue har NCC det siste året styrket bemanningen innenfor blant annet prosjektering, digitalisering og prosjektgjennomføring innenfor segmentene skoler, kontorbygg, helsebygg og badeanlegg.

– Vi skal være en preferert tidligfase-entreprenør, jobbe tett med og dele kompetanse med våre kunder. Da utvikler vi sammen gode løsninger med tanke på verdiskapning i prosjektene, forutsigbare kostnader, rett kvalitet og funksjonalitet og riktige miljøambisjoner, sier Nygård.

Miljø og bærekraft er sentralt hos NCC og samtlige pågående byggeprosjekter vil bli miljø- og bærekraft sertifisert i forbindelse med gjennomføringen.

Mediekontakt: Robin Stenersen, kommunikasjonsrådgiver, NCC Norge
t: 952 90 219 e: robin.stenersen@ncc.no 

Om NCC. Vår visjon er å fornye bransjen og tilby de beste bærekraftige løsningene. NCC er et av Nordens ledende selskaper innenfor bygg, infrastruktur og eiendomsutvikling, med en omsetning på 54 Mrd NOK i 2019 og nærmere 15 500 ansatte. NCC er notert på Nasdaq Stockholm.