Catarina Molén-Runnäs ny leder for NCC Building Nordics

Som tidligere kunngjort erstatter Catarina Molén-Runnäs, tidligere leder Klaus Kaae, som ny sjef for forretningsområdet NCC Building Nordics. Skiftet er nå gjennomført og Molén-Runnäs leder med det NCCs nordiske byggvirksomhet i Danmark, Finland og Norge.

Catarina Molén-Runnäs startet sin arbeidskarriere med ti år i NCC i Sverige og senere innen eiendomsutvikling. Hennes siste stilling var i Nordic Choice Hotels, hvor hun har vært Chief Property Officer og administrerende direktør i Nordic Property Management i seks år.

Hun har ledet mer enn 200 prosjekter over hele Norden og er derfor godt kjent med den nordiske byggebransjen. NCC Building Nordics består av NCCs byggvirksomhet i Finland, Danmark og Norge.

Siden kunngjøringen om lederskiftet i september har hun forberedt seg på stillingen ved å møte en rekke medarbeidere i NCC.

-Jeg er veldig fornøyd med de mange gode samtalene jeg har hatt. Energien er høy, og jeg ser gode vekstmuligheter for vår virksomhet i årene som kommer. Vi har et stort potensial i alle tre land, sier Catarina Molén-Runnäs.

Catarina Molén-Runnäs erstatter Klaus Kaae, som har vært i NCC i 34 år. Klaus Kaae har bestemt seg for å trekke seg fra sin operative rolle, men vil fortsette som seniorrådgiver i NCC. Catarina er utdannet sivilingeniør fra KTH Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm.

 

 

Tor Heimdahl
Head of media relations
t: +47 95 13 06 93   e: tor.heimdahl@ncc.no

Om NCC. Vår visjon er å fornye bransjen og tilby de beste bærekraftige løsningene. NCC er et av Nordens ledende selskaper innenfor bygg, infrastruktur og eiendomsutvikling, med en omsetning på over 57 Mrd SEK i 2018. NCC er notert på Nasdaq Stockholm.